Platform voor de interieurbouwbranche
Kima presenteert nieuwe webshop voor meer bestelgemak
Het is maatwerk, maar dat wil niet zeggen dat het maken van een dergelijke lade heel duur hoeft te zijn.

Kima presenteert nieuwe webshop voor meer bestelgemak

Het optimaal adviseren van de klant bij de keuze van een kwalitatief hoogwaardig product. Dat is waar Kima al bijna 45 jaar voor garant staat. Als specialist op het gebied van meubelbeslag en op maat gemaakte houten lades is eigenaar Job Feijen nu klaar voor de volgende stap: een webshop waarbij bestelgemak en een optimale informatievoorziening essentieel zijn.

Het doel is om de webshop in oktober te lanceren, zo laat Feijen met gepaste trots weten. “Bij het maken van deze nieuwe site, staan de gedachte en de klant centraal. In de afgelopen maanden hebben we hierover veelvuldig contact met de websitebouwer gehad Zo zijn diverse aspecten als gebruiksvriendelijkheid getest en zoals het er nu uitziet kan de webshop in oktober live gaan. Deze site zal zeker meer bestelgemak voor onze klanten opleveren.”

Bij houtenlades hebben wij diverse keuzes op het gebied van materiaalsoort, kleuren, bewerking en beslag.

Met bestelgemak doelt Feijen vooral op de mogelijkheden bij het samenstellen van de befaamde houten lades die Kima zelf produceert. “Wij hebben diverse keuzes op het gebied van materiaalsoort, kleuren, bewerking en beslag. De klant ziet dan direct wat de prijs is van de zelf samengestelde houten lade. Het is maatwerk, maar dat wil niet zeggen dat het maken van een dergelijke lade heel duur hoeft te zijn. Of het nu notenhout, beuken, eiken of welke houtsoort dan ook is, de klant maakt zijn keuzes. Wie de bestelprocedure op de webshop heeft afgerond, krijgt direct de juiste prijs te zien.”

Behalve de lancering van de nieuwe website is Kima tevens druk bezig met de uitbreiding van het assortiment. “Er komen nog meer productgroepen bij”, aldus Feijen die op het gebied van meubelbeslag intensief samenwerkt met Häfele en BTI.

“Al deze ontwikkelingen dragen er toe bij dat de functie van one-stop-shopping nog verder versterkt wordt. Zowel onze winkel als de nieuwe webshop groeit op deze manier verder door als The Place To Be voor interieurbouwers, keukenbouwers en scheepsbouwers. Het zijn ontwikkelingen die passen bij ons bedrijf. We hebben decennialang ervaring opgebouwd, maar daarnaast willen ons op innovatieve en moderne wijze blijven ontwikkelen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.