Platform voor de interieurbouwbranche
Keukenplinten en stelpoten van Ostermann
Hier werd gekozen voor het keukenplint Fenix NTM 0720 Nero Ingo

Keukenplinten en stelpoten van Ostermann

De stelpoten van Ostermann vormen een solide en hoogwaardige basis voor het maken van moderne keukenoplossingen.

Met de keukenplinten in edelstaal-, spiegel- of aluminiumoptiek zijn de stelpoten snel en eenvoudig te verbergen. Geheel passend bij de trendy supermatte meubelfronten zijn er keukenplinten met een zwart of wit Arpa Fenix NTM-oppervlak.

Met een uitgebreid assortiment keukenplinten, stelpoten en toebehoren biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer een veelvoud aan oplossingen voor de keukenbouw aan. Meer informatie over de producten vindt men onder het zoekbegrip „#Stelpoten“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Met de magnetische frontplaathouder kunnen keukenplinten snel, eenvoudig en stevig aan de stelpoten worden bevestigd.

NIEUW: Keukenplinten met Arpa Fenix NTM oppervlak

De keukenplinten zijn verkrijgbaar met een zwart, supermat of een wit, supermat oppervlak en in de hoogtes van 80, 100, 120 en 150 mm. Daarnaast zijn er talrijke toebehoren beschikbaar. Met het wandaansluitprofiel Ardisia Fenix NTM is er bovendien een passende oplossing voor de overgang tussen het werkblad en de wand of achterwand bestelbaar.

Ook chic: keukenplinten in edelstaal, aluminium en spiegel/ chroom glanzend

Keuken-, meubel- en interieurbouwers die een keuken met glans willen vormgeven, kunnen bij Ostermann kiezen voor keukenplinten met een edelstaal of aluminium oppervlak. Deze zijn ook in 4 verschillende hoogtes verkrijgbaar. Een echte blikvanger is de variant met een spiegelend, chroom glanzend oppervlak. Deze is leverbaar in de hoogtes 120 en 150 mm.

Niet te zien, wel zo belangrijk: stelpoten en stelpoothouders

Met de producten van het merk REDOCOL biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten voor het plaatsen van keukens aan. Stelpoten en stelpoothouders kunnen zowel los als complete set besteld worden. Talrijke toebehoren voor de bevestiging van de keukenplint, alsook afdichtingsprofielen en een praktische steltang maken het assortiment compleet. Voor projectinrichting is er een speciaal ontwikkelde stelpoot verkrijgbaar.

TIP: REDOCOL frontplaathouder

De montage van keukenplinten is bijzonder snel en eenvoudig met de REDOCOL frontplaathouder voor stelpoten. Met de geïntegreerde magnetische adapter kunnen de keukenplinten eenvoudig gemonteerd worden. Ze worden stevig en betrouwbaar vastgehouden en kunnen naar behoefte – bijvoorbeeld bij het schoonmaken – van de stelpoten worden verwijderd door er voorzichtig aan te trekken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.