Platform voor de interieurbouwbranche
Karat Nederland zeer positief over HoutPro+ 2022.

Karat Nederland zeer positief over HoutPro+ 2022.

Dat de stand van Karat Nederland tijdens HoutPro+ goed bezocht zou worden, mag geen verrassing zijn. “Wij hebben een grote naamsbekendheid in Nederland. Ik denk dat 95 procent van de bedrijven uit de branche onze naam wel kent”, zo laat Axel V. de Graaf eigenaar van Karat weten.

“Ik heb veel soortgelijke geluiden van andere standhouders gehoord. Dan heb ik het niet alleen over de aantallen, maar ook over de kwaliteit van de beursbezoeker. Iedereen had na vijf jaar duidelijk de behoefte om elkaar weer te ontmoeten.”

Volgens De Graaf is het lovenswaardig dat ook het aanbod op orde was. “We zijn het misschien met z’n allen snel vergeten, maar een half jaar geleden was er nog veel onzekerheid of de beurs door kon gaan en op welke wijze. Afgelopen voorjaar leefde nog de vrees voor een nieuwe golf in het najaar. Die had ook zijn weerslag op de voorbereidingen.”

Het team van Karat begon pas twee maanden geleden met de planning. Zo was het bijvoorbeeld lastig om in korte tijd de juiste machines te reserveren voor een plekje in de beurshal. “Dat gaat in de meeste gevallen niet binnen een paar maanden lukken. Daar ben je normaal gesproken een vol jaar mee bezig. Gelukkig werkte een klant goed mee. Zijn kantenlijmmachine van Ott uit Oostenrijk werd vlak voor de beurs bij ons geleverd. Hij gaf goedkeuring om deze eerst op HoutPro+ te plaatsen. Ik heb begrepen dat hetzelfde probleem bij meer standhouders speelde.”

Uiteindelijk kijkt De Graaf dus tevreden terug. “Het was een goede mix van bezoekers. Er waren scholieren, die zijn belangrijk voor de toekomst van onze branche, en verder vertegenwoordigers van zowel grote als kleine bedrijven. Dan heb ik het over interieurbouwers, keukenproducenten et cetera. Het was een heel gemêleerd gezelschap. Iedereen was er met hetzelfde doel: informatie inwinnen en het gesprek aangaan. Waar alle leads echt toe leiden, kan ik je pas over een paar maanden vertellen, maar de positieve vibe heeft duidelijk de overhand.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.