Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Kantentechniekdagen bij GN Kantentechniek

FAST 650-23 PLUS kopiëren

27 mei 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Centraal staan de laatste ontwikkelingen en vele mogelijkheden omtrent het aanlijmen van kantenband. Met demonstraties en presentaties worden de vele facetten in het bereiken van een perfect eindresultaat verder toegelicht.

Ook diverse partners en branchegenoten zullen presentaties verzorgen en brengen u op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van het verbinden en bewerken van kanten, hout en plaatmateriaal.

Kantenaanlijmmachines worden steeds complexer. Welke uitvoering resp. lijmsysteem is het best passend. Wordt het een smeltlijm op basis van PU, EVA of PO al dan niet in combinatie met nulvoegtechnologie (zero joint). Of het juiste gebruik van reinigingsproducten met passende bewerkingsunits zijn vraagstukken waar GN u graag over informeert.

Daarnaast zijn er experts van diverse fabrikanten aanwezig op gebied van kantenband, lijmen, kitten, schuurmaterialen en verbindingssystemen zoals Hranipex, Frencken, Jowat, Soudal, Klingspor en Lamello.

De Kantentechniekdagen vinden plaats op woensdag 23 en donderdag 24 juni van 10.00 – 20.00 uur en zullen worden uitgevoerd met inachtneming van de geldende corona maatregelen. Locatie: Venloseweg 70F, Horst. Toegang is gratis!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht