Platform voor de interieurbouwbranche
Kantenlijmen, nu ook binnen handbereik voor kleinere ondernemers

Kantenlijmen, nu ook binnen handbereik voor kleinere ondernemers

Karat Nederland is al jaren leverancier van kwalitatief zeer hoogwaardige houtbewerking machines. De exclusieve topmerken Schelling en IMA zijn belangrijke spelers binnen de markt als het gaat om topkwaliteit machines. 

Maar waar deze merken voornamelijk de markt aanspreken voor mideelgrote en grote bedrijven in de houtbewerkingsindustrie, zo wil Karat Nederland met het Oostenrijkse merk  Ott ( kanten-lijmmachines) een gat in de markt dichten met kleinere, betaalbare, zeer hoogwaardige kanten-lijmmachines. Minder grote bedrijven in de houtbewerking krijgen hierdoor ook de mogelijkheid zo’n machine op te nemen in hun machinepark. 

Het Oostenrijkse bedrijf  Ott, gevestigd in Lambach, is in 1963 opgericht door Paul Ott, als een echt familiebedrijf. Men begon met de productie en verkoop van persen. Hier kwamen al snel CNC-machines en kanten-lijmmachines bij. In 2013 vierde Paul Ott zijn vijftigste verjaardag en werd het stokje doorgegeven aan de dochter van de vorige directeur Hans Kaser. Paul Ott is met inmiddels ruim 55 jaar ervaring zeer gedreven in het vervaardigen van zeer kwalitatief hoogstaande, maar prijsbewuste kantverlijmers. 

Waar zeer hoogwaardige kanten-lijmmachines van IMA beginnen met de kanten-lijmmachine Novimat Compact, met een lengte van bijna 10 meter, zonder twijfel  de beste in de markt,  biedt Ott de Tornado aan met  een machine lengte van 6,2 meter.  Mede hierdoor zijn de kanten-lijmmachines van Ott prijstechnisch een stuk aantrekkelijker en dus beter bereikbaar voor een kleinere ondernemer in houtbewerking.

Ott kanten-lijmmachines zijn per direct exclusief  te verkrijgen op de Nederlandse markt via Karat Nederland BV te Rotterdam.     

Kantenlijmen

Kantenlijmen

Tekst en beeld: Karat Nederland 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.