Platform voor de interieurbouwbranche
Kanten vanaf 1 meter – Vandaag besteld – morgen geleverd

Kanten vanaf 1 meter – Vandaag besteld – morgen geleverd

Meer dan 65 jaar staat de Ostermann Groep voor klantgerichte service en dienstverlening voor de keuken-, meubel- en interieurbouw. De snelle en betrouwbare levering van kantenband vanaf 1 meter en de beschikbaarheid van het grootste assortiment aan kanten in Europa zijn daarbij belangrijke services.

Als er met spoed een meubel gemaakt moet worden, wordt er snel gecontroleerd of alle materialen voorhanden zijn. Als blijkt dat de kanten niet aanwezig zijn, zal dit direct besteld moeten worden. Ostermann kan voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen nog dezelfde dag versturen.

Grootste voorraad kantenband in Europa
Met meer dan 40.000 magazijnplekken vindt men in het logistiek centrum van de Ostermann Groep het grootste assortiment kantenband in Europa. Sinds de oplevering van het nieuwe logistiek centrum in 2017 worden kanten in slechts enkele minuten zelfstandig vanuit het volledig geautomatiseerde magazijn naar de medewerkers getransporteerd, die de kanten dan of verder bewerken of direct verpakken. Zo zijn alle voor 16.00 uur ontvangen bestellingen binnen enkele minuten gereed voor verzending. En omdat de keuken-, meubel- en interieurbouwer voor veel opdrachten en projecten kleine hoeveelheden nodig heeft, zijn bij Ostermann kanten al vanaf 1 meter leverbaar.

Persoonlijk advies
Welke kant past het beste bij het gekozen oppervlak? Welke lijm bij de aanwezige machine? Goed opgeleide medewerkers, waarvan velen zelf uit de interieurbouw komen, geven snel en deskundig advies over tal van verschillende producten uit het assortiment.

Online-Shop met meer dan 44.000 artikelen
Wie liever online bestelt, kan zijn kanten snel en eenvoudig in de Ostermann Online-Shop bestellen. De comfortabele Shop is via www.ostermann.eu 24/7 bereikbaar en biedt toegang tot het complete productassortiment. Via een intelligente zoekfunctie in een lijst met meer dan 44.000 artikelen, vindt de bezoeker in slechts enkele klikken het gewenste product.

Perfecte service voor elke behoefte
Het deskundige advies van de goed opgeleide medewerkers aan de ene zijde en de gebruiksvriendelijke Online-Shop aan de andere zijde maken het voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer mogelijk het bestelproces, afgestemd op de eigen behoefte, zelf in te richten. Een ding is echter zeker: het maakt niet uit of de bestelling telefonisch of via de Online-Shop geplaatst wordt, samen met de betrouwbare, snelle leverservice – ook voor kleine hoeveelheden – ontstaat voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer de perfecte service.

Meer informatie vindt men via www.ostermann.eu/eServices

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.