Platform voor de interieurbouwbranche
Kanten van Ostermann in maritieme blauwtinten
Hier ziet men een selectie ABS kanten in trendy blauwtinten. Nog meer blauwe kanten vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer in de Ostermann Online-Shop.

Kanten van Ostermann in maritieme blauwtinten

De kleur blauw staat voor rust, vertrouwen en intelligentie. Twee jaar geleden heeft kleureninstituut Pantone de kleur Classic Blue als “Color of the Year” benoemd. De maritieme, feel-good kleur is nu één van de meestgevraagde trendkleuren in de meubelbouw. Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad.

Volgens verschillende studies is blauw voor veel mensen wereldwijd de lievelingskleur. De kleur herinnert aan de blauwe hemel of de zee. Een blauwe ruimte wordt vaak als ontspannend en rustgevend ervaren. Reden genoeg om de populaire kleur veelzijdig in de meubelbouw toe te passen. In het uitgebreide assortiment van Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer de passende kanten. De veelvoud aan kanten is enorm. Alleen al in de afmeting 23 x 2 mm kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij de totaalvakhandel kiezen uit circa 80 blauwe varianten. De experts van Ostermann stellen tien geselecteerde kanten voor op www.ostermann.eu via het zoekbegrip “#Highlights07”.

De kleur blauw combineren

Alpenmeer, Mauritiusblauw, Rhodosblauw, Atlantische Oceaan … door de namen van de kanten krijgt men al zin in de volgende vakantie. Het scala van de blauwe kanten varieert van ingetogen blauwgrijs naar zuiver ultramarijn tot maritieme oceaan- en petrolnuances. Verschillende blauwtinten zijn goed met elkaar te combineren. Men hoeft het echter niet te bont maken. Wat voor kleding geldt, geldt ook voor meubels: binnen een kleurtoon kan men zeker variëren. Gecombineerd met een lichtere of donkere tint en het interieur krijgt net dat beetje extra. Wie graag sterk uiteenlopende blauwtinten in één interieur wil combineren, kan voor een passende uitstraling ervoor kiezen om dit samen met lichte houtsoorten of klassiek wit te combineren. Een goed voorbeeld hiervan is de Scandinavische woonstijl.

Van miniperl naar excellent mat

Binnen de verschillende stijlen kan er ook gebruik gemaakt worden van verschillende structuren. Wie van klassiek houdt, kan kiezen voor een miniperl-oppervlak. Voor het vormgeven van moderne meubels kan er gekozen worden voor een Excellent Mat oppervlakte. Verder zijn er nog talrijke andere oppervlaktestructuren verkrijgbaar, zoals de discrete veloursstructuur of de zachte, matte microstructuur.

Alle kanten direct uit voorraad leverbaar

Ostermann levert ABS kanten in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 of 2 mm vanaf één meter. Bovendien kunnen de kanten op verzoek in elke gewenste breedte tot 100 mm gesneden worden. Kantbewerkingen, zoals het voorlijmen met smeltlijm, het aanbrengen van een veer of het aanbrengen van een functionele laag voor de moderne nulvoeg-technologie, zijn geen enkel probleem. Alle voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen worden door Ostermann nog dezelfde dag verstuurd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.