Platform voor de interieurbouwbranche
Kanten in natuurlijke kleuren

Kanten in natuurlijke kleuren

Subtiele, natuurlijke beige- en grijstinten hebben een uitnodigende, rustgevende uitstraling. Ze zijn perfect met elkaar te combineren, maar ook met alle hout- of steendecoren. Keuken-, meubel- en interieurbouwers die kanten in natuurlijke unikleuren willen verwerken, vinden bij Ostermann de passende oplossing.

Neutrale kleuren, zoals beige, lichte bruintinten en een heel scala grijstinten, zijn de trend. Ze staan voor natuurlijk en aards (zoals stenen, aarde, zand) en symboliseren duurzaamheid. Bij Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een uitgebreid assortiment kanten in neutrale unikleuren. Direct uit voorraad leverbaar, in vele breedtes en diktes en met verschillende structuren. Alleen in ABS zijn er al meer dan 200 verschillende mogelijkheden in de kleurgroepen “beige”, “grijs” en “bruin” verkrijgbaar. Meer informatie over de trendkanten is te vinden via het zoekbegrip”#Highlights02″ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Meubels met een duurzame schoonheid

Meubels in beige, bruine of grijze kleuren zijn zeer breed inzetbaar en met verschillende  trends en kleuren te combineren. Is blauw of juist rood in accessoires een trendkleur, dan passen als basis juist deze kleuren. Dat maakt meubels in neutrale kleuren tot duurzame meubels: tijdloos en vele jaren passend.

Perfect om te combineren

En als gezegd heel goed te combineren. Lichtbeige past bijvoorbeeld heel goed bij zachte grijs- of bruintinten. Of bij een wat meer levendig meubel, bijvoorbeeld met natuurlijke lichte houtdecors, kan het ook perfect worden gecombineerd. Zelfs met donkere hout- of steendecoren wordt een ‘wow-effect’ gecreëerd. Juist bij Ostermann kan de keuken-, meubel- of interieurbouwer de verschillende kanten, direct uit voorraad, in kleine hoeveelheden en verschillende structuren, vanaf 1 meter, verkrijgen. 

Trendy kanten op ieder moment bestellen

Via de Ostermann Online-Shop of de Ostermann app zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week de kanten van Ostermann direct uit voorraad te bestellen. De Online-Shop en de app zijn beschikbaar in 11 verschillende talen. De zoekfunctie op de homepagina is uiterst praktisch. Door het plaatnummer in te typen, vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer direct de door Ostermann aanbevolen passende kant. Bestellingen van voorraadartikelen die voor 16.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.