Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Kanten in natuurlijke kleuren

KP202201_Sideboard_Kante_orig

31 januari 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Subtiele, natuurlijke beige- en grijstinten hebben een uitnodigende, rustgevende uitstraling. Ze zijn perfect met elkaar te combineren, maar ook met alle hout- of steendecoren. Keuken-, meubel- en interieurbouwers die kanten in natuurlijke unikleuren willen verwerken, vinden bij Ostermann de passende oplossing.

Neutrale kleuren, zoals beige, lichte bruintinten en een heel scala grijstinten, zijn de trend. Ze staan voor natuurlijk en aards (zoals stenen, aarde, zand) en symboliseren duurzaamheid. Bij Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een uitgebreid assortiment kanten in neutrale unikleuren. Direct uit voorraad leverbaar, in vele breedtes en diktes en met verschillende structuren. Alleen in ABS zijn er al meer dan 200 verschillende mogelijkheden in de kleurgroepen “beige”, “grijs” en “bruin” verkrijgbaar. Meer informatie over de trendkanten is te vinden via het zoekbegrip”#Highlights02″ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Meubels met een duurzame schoonheid

Meubels in beige, bruine of grijze kleuren zijn zeer breed inzetbaar en met verschillende  trends en kleuren te combineren. Is blauw of juist rood in accessoires een trendkleur, dan passen als basis juist deze kleuren. Dat maakt meubels in neutrale kleuren tot duurzame meubels: tijdloos en vele jaren passend.

Perfect om te combineren

En als gezegd heel goed te combineren. Lichtbeige past bijvoorbeeld heel goed bij zachte grijs- of bruintinten. Of bij een wat meer levendig meubel, bijvoorbeeld met natuurlijke lichte houtdecors, kan het ook perfect worden gecombineerd. Zelfs met donkere hout- of steendecoren wordt een ‘wow-effect’ gecreëerd. Juist bij Ostermann kan de keuken-, meubel- of interieurbouwer de verschillende kanten, direct uit voorraad, in kleine hoeveelheden en verschillende structuren, vanaf 1 meter, verkrijgen. 

Trendy kanten op ieder moment bestellen

Via de Ostermann Online-Shop of de Ostermann app zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week de kanten van Ostermann direct uit voorraad te bestellen. De Online-Shop en de app zijn beschikbaar in 11 verschillende talen. De zoekfunctie op de homepagina is uiterst praktisch. Door het plaatnummer in te typen, vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer direct de door Ostermann aanbevolen passende kant. Bestellingen van voorraadartikelen die voor 16.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht