Platform voor de interieurbouwbranche
Kampioen van de voorraadkast
Een zachte tik met knie of hand volstaat om het Dispensa-uittrekelement te openen.

Kampioen van de voorraadkast

Voldoende kastruimte. Steevast bovenaan te vinden op het lijstje aandachtspunten. En dan kom je al snel bij een kolomkast uit. Een intelligente oplossing om deze in te richten verhoogt nóg meer de waarde van zo’n kolomkast. En dan kom je al snel uit bij Van Opstal.

Een kolomkast kan een zegen of een vloek zijn in de keuken. Sowieso krijgt een heleboel spullen een tijdelijke of definitieve plaats in deze kast. Maar het overzicht is soms snel zoek en vind dan nog maar eens een bepaald ingrediënt terug. Van Opstal heeft in haar portfolio de oplossing bij uitstek om van de kolomkast een perfect georganiseerde voorraadkast te maken: handig in gebruik én overzichtelijk dankzij de Dispensa van fabrikant Kesseböhmer.

Met een laadvermogen van 100 kg kan de hele weekvoorraad van een gezin op een beperkte ruimte worden verzameld.

Ideale maten

Dispensa is een uittreksysteem dat uit zes laden of schappen bestaat. “En dankzij haar ideale maten van 30 x 50 cm mogen we spreken over een perfect gebruik van de toch beperkte ruimte”, voegt Van Opstal toe. “De zes laden of schappen samen bieden een laadvermogen van maar liefst 100 kg. Zeker voldoende ruimte en capaciteit om de hele weekvoorraad van een gezin eenvoudig en overzichtelijk te bewaren. De laden of schappen zijn in hoogte verstelbaar wat dan weer de nodige flexibiliteit biedt om de indeling aan te passen aan de op te bergen spullen. En het praktische Youboxx-systeem past perfect in deze op maat gemaakte indeling.”

De laden of schappen zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar.

1x openen in plaats van 5x zoeken

Is een grote kolomkast met een draagvermogen van 100 kg zwaar om te openen en te sluiten? “Nee hoor, niets is minder waar”, weerlegt Van Opstal meteen. “Dankzij eTouch gaat het hele Dispensa-systeem open met één hand of zelfs een tikje van de knie. Automatisch, gecontroleerd,stil. Alle laden zijn meteen toegankelijk en dankzij de zichtbaarheid langs beide zijden vind je meteen de producten die je zoekt. Het is het ultieme voordeel van een Dispensa-uittrek­element ten opzichte van een traditionele ladekast. Je opent meteen de hele kastinhoud in plaats van, op goed geluk soms, een lade te moeten openen en weer sluiten.”

Een hele familie

Ook voor de onderkast en voor de smallere ruimtes zijn er Dispensa-oplossingen. Zo zijn er de Dispensa Junior voor de onderkast en de Dispensa 15 cm voor de smalle nis. Combineer deze met de DepotLine – de hoogwaardige voorraadboxen uit kunststof – en ook deze kleinere ruimtes zijn optimaal voorzien. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.