Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Kamers in beweging: verschuifbare wandelementen

Hauswirtschaftsraum-zu-Transforming_Apartment_Xdays_660x425_V2-1

11 mei 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Dit is slechts een van de vele ruimte- en meubelconcepten die Hettich wederom heeft uitgedacht en op haar grote trendshow “HettichXperiencedays” presenteert. De megatrends individualisering, verstedelijking en het nieuwe werken, die ook nog eens worden versterkt door de Coronapandemie, veranderen in hoog tempo de eisen die aan wonen en werken worden gesteld. 

Een belangrijk thema bij Hettich: transformatie. Beweegbare wanden die naar behoefte de afmetingen van ruimtes veranderen of in nissen nieuwe ruimtes creëren, bieden een aantrekkelijke meerwaarde in stedelijke woonomgevingen met kleine oppervlakken. Het TopLine XL schuifdeursysteem is te zien met verrassende nieuwe functies. Het sterke systeem verplaatst plafondhoge wandelementen eenvoudig en veilig, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan voor flexibele ruimte-indelingen en ruimte-in-een-ruimte-oplossingen. Een paar vierkante meter leefruimte voelt dus als twee keer zoveel woonkwaliteit.

Op de HettichXperiencedays presenteert Hettich een schat aan creatieve en innovatieve oplossingen die de industrie in staat stellen in te spelen op nieuwe markteisen en veranderende eisen van klanten. https://xdays.hettich.com

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht