Platform voor de interieurbouwbranche
Kaders met een gouden randje

Kaders met een gouden randje

Kaders als front, klep, schuif- of draaideur kant-en-klaar op maat

Bij Ostermann kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers kaderdeuren en kleppen voor alle toepassingen kant-en-klaar op maat configureren. De meubelelementen worden in slechts enkele werkdagen op maat geconfectioneerd en zijn nu ook verkrijgbaar in de trendkleur goud.

Als draaideur, schuifdeur of klep … aluminium kaders van Ostermann zijn voor alle toepassingen een goede oplossing om het meubel met glas en meubelverlichting elegant vorm te geven en te laten stralen. Om de keuken-, meubel- en interieurbouwer volop keuze te bieden zijn twee van de zeven aluminium kaderprofielen (Grave en Marcato), naast zilver-, inoxkleurig en mat zwart, ook verkrijgbaar met een goudkleurig oppervlak. De trendy, nieuwe kleur kan men perfect combineren met lichte unikleuren of marmer decoren. In contrast met donkere, matte oppervlakken vormen de glamoreuze, gouden profielen een echte eye-catcher. Om de veelvoud aan toepassingsmogelijkheden, kaderprofielen en vullingsvarianten te ontdekken, adviseren de experts van Ostermann om de website van Ostermann www.ostermann.eu te bezoeken. Hier vind men via het zoekbegrip “#Kaders” alle belangrijke informatie en kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer de kaders snel en eenvoudig online configureren en direct bestellen.

Vanaf 1 stuk en inclusief scharnierfrezen

De kaders worden bij Ostermann in slechts enkele werkdagen op maat geconfectioneerd – van professionals, voor professionals. En dat al vanaf 1 stuk. Indien gewenst kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer de kaderprofielen kant-en-klaar op maat bestellen met frezingen voor het gewenste scharnier van verschillende, toonaangevende merken.

Enorme keuze aan profielen en vullingen

Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen kiezen uit 7 verschillende kaderprofielmodellen, van het sierlijke, vierkante kaderprofiel Grave tot het brede, rechthoekige kaderprofiel Forte. Met het kaderprofiel Tiomos creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer een echte blikvanger. Het is speciaal ontwikkeld voor de montage met niet zichtbare scharnieren. Als vullingsmateriaal zijn er 14 uitvoeringen glas beschikbaar. Op verzoek is het ook mogelijk om de glazen vulling individueel te lakken of te bedrukken met een gewenst motief.

Passend klepbeslag en scharnieren

Het maakt niet uit of men het kader als meubelklep, voor een draaideur, schuifdeur of vitrine wil gebruiken … om tijd én werk te besparen, kan men bij Ostermann ook het passende meubelbeslag bestellen. Als totaalvakhandel levert Ostermann een veelvoud aan oplossingen en van toonaangevende merken – alles van één leverancier.

Tip: gouden design-grepen

Geheel passend de luxueuze, chique uitstraling van de gouden kaders zijn er bij Ostermann talrijke goudkleurige meubelgrepen direct uit voorraad leverbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.