Platform voor de interieurbouwbranche
‘Juist het MKB is kwetsbaar voor hackers’
‘Deze vakbeurs is een must voor de hele branche.’

‘Juist het MKB is kwetsbaar voor hackers’

De Nederlandse vestiging van ECI Software Solutions BV is onderdeel van een wereldwijde organisatie op het gebied van cloud-based softwareoplossingen voor bedrijven in het MKB. De organisatie is sinds januari 2021 gevestigd in Leusden. Hun aanwezigheid tijdens de HoutPro+ was naar eigen zeggen een uitstekende mogelijkheid om zich aan de markt te presenteren.

Accountmanager Cyril Wouden kijkt met veel enthousiasme terug op deze vakbeurs. “Het is echt ontzettend goed verlopen. Wij hebben ons op positieve wijze gepresenteerd. Bezoekers waren nieuwsgierig naar ECI en stelden vooral vragen over onze Cloud-based bedrijfssoftware en de mogelijkheden met betrekking tot CAD/CAM. Het was een bewuste keuze om tijdens die vier dagen het gesprek aan te gaan met zowel nieuwe als potentiële klanten en niet de focus op demonstraties of presentaties te leggen. Wij wilden vooral zoveel mogelijk mensen spreken. Demo’s zijn nog altijd later op locatie mogelijk. Bij ons in Leusden of bij de klant.”

Accountmanager Cyril Wouden kijkt met veel enthousiasme terug op deze vakbeurs.

Het team van ECI kreeg dankzij deze opzet alle ruimte om bezoekers te vertellen over de toekomstplannen van het bedrijf, zo laat Wouden weten. “Maar we merkten dat de focus lag op het gevaar van hacken en beveiliging. Het werken in de cloud is duidelijk een hot topic. Ook branche-vereniging CBM heeft er recent de nodige aandacht aan geschonken. Dat zet mensen aan het denken. Zeker bij het mkb. Grote bedrijven hebben vaak alles perfect op orde, maar kleinere organisaties zijn er iets minder mee bezig geweest en denken dat hackers hun niet interessant vinden. Het tegendeel is echter waar. Juist zij zijn kwetsbaar en worden sneller gehackt. Met onze expertise, diensten en producten kunnen wij een goed onderbouwd advies geven.”

Wouden kijkt dus met tevredenheid terug op HoutPro+. “Ik ben hier eerder geweest en wist dat alles goed georganiseerd was. De parkeerfaciliteiten, de catering, de indeling en het contact met de organisatie. Waarschijnlijk staan we hier over drie jaar weer. Deze vakbeurs is een must voor de hele branche.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.