Platform voor de interieurbouwbranche
Investeren in de toekomst
Lades van KIMA.

Investeren in de toekomst

KIMA staat al bijna 45 jaar garant voor kwaliteit houtenlades en meubelbeslag. Bij KIMA staat vakmanschap met een meesterlijke precisie en persoonlijke service erg hoog in het vaandel. Om in te spelen op de toenemende vraag en het gebruikersgemak voor de klanten te verbeteren, blijft het bedrijf investeren in de toekomst.

De productie van de kwaliteitslades is heel specifiek en komt erg nauwkeurig, legt eigenaar Job Feijen uit. “De interieur-, keuken- of scheepsbouwers die dit bij ons uitbesteden, weten dat wij kwaliteit leveren en dat het snel en goed gebeurt. Al het werk geschiedt nog deels op ambachtelijke wijze maar ook met behulp van ons innovatieve machinepark.” KIMA gebruikt voor haar houtenlades houtsoorten zoals beuken en eiken. “Mensen kiezen graag voor een natuurlijk product met een heel specifieke, chique uitstraling. De prijs die wij vragen voor deze kwaliteit is een prijs waar de interieurbouwer het zelf niet voor kan doen.” 

KIMA werkt ambachtelijk en machinaal.

Een jaar geleden lanceerde KIMA een gebruiksvriendelijke webshop met ladeconfigurator. Met behulp van de ladeconfigurator kunnen klanten zelf hun lade op maat samenstellen. De klanten kunnen kiezen uit een veelheid mogelijkheden op het gebied van materiaalsoort, kleuren, bewerking en beslag. Inmiddels heeft de ladeconfigurator weer een vernieuwing ondergaan, waardoor hij nog gebruikersvriendelijk gemaakt is. Dit is volgens Feijen een goede stap geweest. “We kijken graag samen met de klant hoe we het bestelgemak voor onze klant kunnen verbeteren. Over de vernieuwing van de ladeconfigurator zijn wij heel erg tevreden en onze klanten ook”. 

Investeren voor grotere productiecapaciteit

De ladenspecialist heeft het druk, geeft Feijen aan. “Er is alleen maar meer vraag naar onze producten ontstaan sinds de coronacrisis.” Om iedereen goed te kunnen blijven bedienen heeft KIMA onlangs geïnvesteerd in een nieuwe machine. “Wij verwachten met de komst hiervan de productiecapaciteit te kunnen vergroten en een snellere levertijd te realiseren. Maar daarover snel meer. We blijven investeren in de toekomst en proberen onze service zowel digitaal als in de winkel te ontwikkelen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.