Platform voor de interieurbouwbranche
interzum @home: “interzum Trend Stage” met de zwaartepunten van de inrichtingsbranche
Behind the Scenes auf der interzum @home 2021, FOTODOM Studios Köln

interzum @home: “interzum Trend Stage” met de zwaartepunten van de inrichtingsbranche

Welke gezondheidsbeschermende materialen zijn er op de markt? Wat betekent veganistisch houtmateriaal, generatief design of cradle to cradle voor de meubelindustrie? Werkt meubelverhuur? En meest recent, hoe verandert Corona het ontwerp? In een ongelooflijk aantal eersteklas bijdragen zullen deze en andere spannende onderwerpen tussen 4 en 7 mei live worden besproken op het virtuele platform interzum @home van het toonaangevende internationale evenement van de toeleveringsindustrie voor de meubelsector en de binnenhuisarchitectuur.

De interzum TREND STAGE gepresenteerd door TRENDFILTER® is het marktgerichte platform voor alle designrelevante trends in meubeldesign en -inrichting voor de komende vijf jaar. Het lezingenprogramma, samengesteld door de trend expert en eigenaar van TRENDFILTER® Katrin de Louw, bevat een ongekende variëteit en diepgang van onderwerpen.

Een ongekende verscheidenheid en diepgang

Meer dan 50 gerenommeerde specialisten zullen online verslag uitbrengen in de vier virtuele beursdagen in korte, bondige intervallen over de belangrijkste designtrends voor de meubelindustrie en de binnenhuisarchitectuur. Zij zullen met de deelnemende gasten praktische ideeën voor productie en marketing bespreken en trends visualiseren die in de komende jaren een beslissende invloed zullen hebben op het wonen en werken in kamers.

Behind the Scenes auf der interzum @home 2021, FOTODOM Studios Köln

Diversiteit, nabijheid van de industrie, praktische bruikbaarheid, relevantie

“Uiteraard kijken we met onze onderwerpen naar de toekomst en spelen megatrends als gezondheid, ecologie, digitalisering en verstedelijking een belangrijke rol in het lezingenprogramma”, zegt de Louw in de huidige ‘hete’ fase van de voorbereidingen. “Met de veelzijdige thema’s op de interzum Trend Stage combineren wij de toekomstgerichte stellingen met concrete aanknopingspunten voor succesvol zakendoen en creëren zo, in overeenstemming met het interzum-leidmotief, samen met de industrie de woonruimtes van morgen. Op die manier blijven we de begeerde wereldmarktplaats voor exposanten en bezoekers, ook in de digitale wereld”, voegt Maik Fischer, directeur van interzum, eraan toe.

Behind the Scenes auf der interzum @home 2021, FOTODOM Studios Köln

Het voordeel van een digitale beurs: Presentaties beschikbaar op lange termijn

Voor de zaken na de beurs blijven alle presentaties nog enkele weken beschikbaar voor de vakbezoekers en kunnen ze tot het einde van de zomer online bekeken worden als “Video on Demand” binnen interzum @home. Niet in de laatste plaats wordt hierdoor de toegang over de hele wereld verbeterd. Met het kwalitatief hoogstaande programma en de uitzonderlijke sprekers biedt organisator Koelnmesse een langdurig extra voordeel naast de eigenlijke, 2021 puur digitale beursbusiness. Als zinvolle aanvulling op het aanbod van de exposanten zal het vierdaagse lezingenevenement de basis leggen voor het wereldwijd succesvolle bedrijfsleven van morgen.

Details van het geplande programma in de Trendfase op https://www.interzum.com/events-home/program/speaker/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.