01:21
20-04-2016

Interieurbeurs Design District biedt alles onder één dak

Op 1, 2 en 3 juni vindt de veertiende editie van Design District bij Taets in Zaandam op het prachtige Hembrugterrein in Zaandam plaats. Een vakbeurs waar de professionele designliefhebber veel inspiratie op kan doen. Het is een gerenommeerde vakbeurs voor interieurdesign met ongeveer 150 kwalitatief hoogwaardige deelnemers vanuit alle geledingen van de sector die diverse noviteiten laten zien.

Design District is inmiddels uitgegroeid tot het leukste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. De kracht van dit event is het sterke deelnemersveld. Exposanten zorgen met hun producten voor veel inspiratie. Een belangrijk aspect is dat alle productcategorieën evenredig aan bod komen. Verlichting, sanitair, tegels, vloerbedekking, materialen en kantoor-, woning- en projectinrichting: Alles onder één dak! De kwaliteit en kleinschaligheid zijn de kracht van het event.

Naast de gevestigde orde kunnen ook startende ondernemers en jonge ontwerpers hun noviteiten presenteren. De combinatie van ontwerpers en fabrikanten biedt een aangename sfeer en een overvloed aan inspiratie. Volgens Evelien de Leeuw en Marnon Heuvels, de beursorganisatoren van het event, kan Design District niet zonder de inbreng van de exposanten.

“Wij maken deze beurs samen met de interieurbranche. De deelnemers informeren ons over de ontwikkelingen op de markt en wij gebruiken deze informatie weer bij de realisatie van de beurs. Het is een formule die haar vruchten afwerpt want inmiddels is het eind maart en zijn we volledig volgeboekt. Afgelopen jaar was er rond deze tijd nog een aantal plaatsen vrij. Daarvan is op dit moment geen sprake meer.”

Een deel van het succes is mede te danken aan het TAETS Art and Event Park. Op deze unieke locatie vindt Design District inmiddels voor de vijfde keer plaats. Gelegen in een aantal authentieke gebouwen op het Hembrugterrein, onder de rook van Amsterdam en aan het Noordzeekanaal, biedt deze locatie meer dan de vele evenementlocaties. De panden van TAETS zijn onderdeel van een monumentaal industrieterrein uit 1897. Zeker door de recente aanpassingen heeft dit voormalige defensieterrein een flinke upgrade ondergaan waardoor het zijn benoeming als internationale toplocatie voor events en de creatieve industrie nog meer weet waar te maken.

Behalve op de beursvloer is er in de tuin ook een aanbod van buitenmeubelfabrikanten en kun je verschillende lezingen bijwonen. Het inhoudelijk programma hiervan is voor aanvang van de beurs te vinden op de website

Mis het niet en registreer je voor toegang met korting via de website www.designdistrict.nl

Woensdag 1 juni 11-19 uur
Donderdag 2 juni 11-19 uur
Vrijdag 3 juni 11-18 uur

Tekst: Rob Buchholz   Beeld: Design District

Lees meer over: Beurzen , Design Destrict

Binnenwerk partners

koffiebar van de toekomst