Platform voor de interieurbouwbranche
Inspiratie op de stand van Ostermann

Inspiratie op de stand van Ostermann

Van 1 tot en met 4 november 2022 vond de Hout Pro+, dé vakbeurs voor houtverwerkingsbedrijven, weer plaats in ‘s-Hertogenbosch. Op de stand van Ostermann konden beursbezoekers het uitgebreide assortiment en talrijke nieuwe producten ontdekken en inspiratie opdoen voor toekomstige projecten.

Eindelijk was er weer een vakbeurs! Na de lange periode, waarin er geen vakbeurzen waren, verheugden de medewerkers van Ostermann Nederland BV zich op dé vakbeurs. In de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch konden bezoekers tal van (nieuwe) producten ontdekken: kantenband, design oppervlakken, meubelbeslag & kant-en-klare producten op maat – alles van één leverancier. Bovendien kreeg de keuken-, meubel- en interieurbouwer praktische tips & tricks tijdens de regelmatige live-demonstraties.

Actuele kantentrends

Enkele highlights op de beurs waren de matte, supermatte en extreem matte kanten in talrijke unikleuren. Verder vond men er realistisch uitziende hout- en steendecoren en natuurlijk de passende kanten bij verschillende nieuwe collecties, waaronder de Unilin-collectie. De getoonde producten lieten de hoogwaardige kwaliteit van de kanten zien en van de koppeling van de kant bij de plaat, alsook het grote veelvoud aan kantenband passend bij de plaat.

Meubelelementen kant-en-klaar op maat

Op de beursstand waren ook veel producten te zien die keuken-, meubel- en interieurbouwers kant-en-klaar op maat kunnen configureren. Hiertoe behoren bijvoorbeeld meubelfronten, lades van Hettich en Grass of meubelrolluiken. Het Ostermann Team gaf ook informatie over nieuwe services, zoals het op maat snijden van Furniture Linoleum, anti-slipmatten of technische profielen.

Nieuw: meubelschapsysteem Cadro 

Ook het nieuwe aluminium kadersysteem Cadro van Hettich was al op de stand te zien. En dat niet alleen: door de diversiteit en flexibiliteit van het systeem kon men nieuwe designmogelijkheden ontdekken om meubelfronten en meubelgrepen op een creatieve, levendige manier te presenteren.

Nieuwe natuuroppervlakken

Met de natuuroppervlakken van Ostermann creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer echte blikvangers bij het vormgeven van meubels of wanden. Vanaf nu kan men nog meer decoren om echte blikvangers te creëren bestellen, zoals Roasnbliatn (rozenblaadjes) of Kornbluama (Korenbloemen).Bezoekers van de beurs konden zich ter plaatse overtuigen van het unieke uiterlijk en de aangename geur.

Ook NIEUW: Clinicbakken voor medische praktijken

Ook nieuw in het uitgebreide assortiment en te zien op de Ostermann stand waren de direct uit voorraad leverbare clinicbakken met een veelvoud aan mogelijkheden in ziekenhuizen, laboratoria, tandartspraktijken, apotheken, schoonheidssalons, et cetera. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende inbouwhoogtes en met vier verschillende inzetbakken.

Altijd een bezoek waard: de werkplaats

In de “werkplaats” gaven de experts van Ostermann live-demonstraties over de verwerking van Furniture Linoleum met de perfect passende kanten en de verwerking van nieuwe natuuroppervlakken. Bovendien kregen keuken-, meubel- en interieurbouwers praktische tips & tricks en werden er vragen beantwoord of een persoonlijk advies gegeven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.