Platform voor de interieurbouwbranche
Innovatieve design oppervlakken in steen- en betonoptiek

Innovatieve design oppervlakken in steen- en betonoptiek

Wie wanden of meubels van een trendy steen- of betonoptiek wil voorzien, vindt bij Ostermann talrijke oppervlakken, waarmee men een perfecte, massieve optiek creëert.

Niet alles, wat er als steen of beton uitziet, hoeft ook massief zijn. Ook met alternatieve materialen creëert men een trendy uitstraling. Voor diverse toepassingen biedt Ostermann talrijke verschillende materialen aan.

Acryl oppervlakken in glanzende marmeroptiek

Met de aantrekkelijke marmerdecoren van de productlijn SibuGlas is hout in een massief uitziend, gepolijst marmeroppervlak te veranderen. Dit effect wordt gecreëerd door oppervlakken van acrylglas, die van een fotorealistisch decor worden voorzien. Hierdoor ontstaat er een unieke dieptewerking en daarmee een levensechte optiek. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende achterzijde varianten (onbehandeld of zelfklevend). Voor een toepassing met hogere eisen, zoals bij een horizontale verwerking, zijn de platen ook in een krasbestendige AR+ variant verkrijgbaar.

Echt steenfineer

Steenfineer van Ostermann is een extreem dun gespleten, echte natuursteen voor de exclusieve meubel- en interieurbouw. De grootformaat platen zijn in verschillende steensoorten, zoals bont leisteen, glanzend leisteen, kalkleisteen, marmer en zandsteen, en in verschillende varianten (classic, ecostone en translucent) verkrijgbaar. De laatstgenoemde is een extreem dunne, doorschijnende variant en daardoor ideaal om toe te passen in van achter verlichte meubels, zoals balies.

RollBeton

De gewilde en flexibele RollDecoren van Ostermann zijn ondertussen niet meer weg te denken in de winkelinrichting, stand-, meubel- en interieurbouw. Het oppervlak, gemaakt van echt beton, is licht en eenvoudig te verwerken en wordt op rol geleverd. Door de eenvoudige verwerking creëert men met behulp van dit materiaal niet zomaar meubels of bekleedt men niet zomaar een wand, maar creëert men unieke, bijzondere eyecatchers.

GFK steenpanelen

Wie wanden in een interieur met grootformaat, realistisch uitziende steendecoren wil bekleden, moet de glasvezelkunststof (GFK)-panelen van Ostermann leren kennen. De panelen zijn eenvoudig met standaard gereedschap te verwerken. Er zijn zes verschillende decorlijnen met natuursteen-, breuksteen-, gespleten steen-, baksteen-, rots- of tegeloptiek verkrijgbaar. Optisch zijn de GFK-panelen uit het Ostermann assortiment nauwelijks van echte steenwanden te onderscheiden. Het betreft hier immers unieke replica’s van echte wanden. Het echte steengruis, waarmee het oppervlak is gecoat, geeft het materiaal bovendien een levensechte structuur.

Uitgebreide monsterservice

De diversiteit bij Ostermann in innovatieve design oppervlakken in steenoptiek is enorm. Om de keuze voor het juiste innovatieve design oppervlak eenvoudiger te maken, biedt Ostermann een uitgebreide monsterservice aan. Zo zijn alle genoemde materialen en decoren ook als monster verkrijgbaar. Bij vragen over de producten helpen de goed getrainde medewerkers van Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer graag verder.

Meer informatie over de beschreven oppervlakken, alsook praktische informatie en toepassingsvideo’s vindt men vindt men via het zoekbegrip „Designoppervlakken“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Ostermann Service

 • Kanten per meter vanaf 1 meter
 • Kanten snijden op iedere gewenste breedte tot 100 mm
 • Kanten in verschillende diktes
 • Kanten in ABS, melamine, acryl, aluminium en echt hout
 • Airtec kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Laser kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Infratec kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Kanten voorlijmen met smeltlijm
 • Grootste voorraadprogramma in Europa met 150.000 koppelingen kant bij plaat
 • Grootste kantenassortiment in Europa.
 • Voorraadartikelen voor 16:00 uur besteld, normaal gesproken de volgende werkdag in huis

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.