Platform voor de interieurbouwbranche
Innovatief, modern en sprekend design

Innovatief, modern en sprekend design

Tijdens de LIGNA Hannover presenteerde Mac Lean de wereldwijde primeur van de compleet nieuwe K- en F-bouwserie kantenaanlijmmachines. Vanaf scratch is het topsegment volledig vernieuwd. Zowel qua design, techniek als besturingssysteem staat Hebrock garant voor een zeer degelijke en moderne kantenaanlijmmachine. 

De machines zijn door een uitgebreid team van Duitse specialisten op tal van punten verbeterd en gemoderniseerd. De K-serie is dankzij een nieuw en innovatief PLC touch-screen eenvoudig en volledig automatisch te bedienen. Hierbij zijn symbolen van de verschillende bewerkingen op overzichtelijke wijze zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan de lijmhoeveelheid in de lijmunit. Deze is nu af te lezen in het beeldscherm. De gebruiksvriendelijke symbolen geven iedere medewerker het vertrouwen om de machine optimaal te bedienen. De K-serie waarborgt alle moderne verlijmingstechnieken: EVA, polyurethaan en het geïntegreerde en gepatenteerde AIRTRONIC systeem.  De AIRTRONIC is onderdeel van de machine; dus het is geen losse opzetunit.

De K serie is dankzij een nieuw en innovatief PLC touch-screen eenvoudig en volledig automatisch te bedienen.

 

Ook de aggregatenopbouw is kritisch bekeken en levert mooie voordelen op. Zo komen in het barcode scansysteem duidelijke voordelen naar voren.  Dit past volledig binnen een moderne werkplaats. Daarnaast zijn er volop ontwikkelingen op het gebied van retourinstallaties; deze worden custom made aangeboden waarbij elk productieproces individueel bekeken wordt. 

Het serviceteam blijft een belangrijke peiler bij Mac Lean. De aanschaf van een kantenaanlijmmachine is meer dan de aankoop; de service engineers zijn dagelijks met tablets onderweg om klanten een uitstekende service te verlenen. Op deze tablets is het technische verleden van elke machine zichtbaar, waardoor storingen eenvoudiger en adequater zijn te ontdekken.

Op 25 en 26 oktober zijn geïnteresseerden van harte uitnodigen om de K en F serie te bezichtigen in Duitsland. Tijdens dit tweedaags evenement hebben deelnemers de unieke kans om achter de coulissen te kijken en alle machines live te ervaren.  

Aanmelden is mogelijk via [email protected] of bel  078 613 95 00.  Daarnaast organiseert Mac Lean van 28 tot en met 30 november voor de tweede keer de HOUTEQ, het platform voor de hout- en plaatverwerkende industrie. Dit jaar versterkt door de aanwezigheid van Van Hoecke en DecoLegno. Tijdens de HOUTEQ demonstreren de service-engineers diverse machines van de F- en K-serie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.