Platform voor de interieurbouwbranche
In gesprek met Marcel van der Niet over de nieuwste ins & outs
Marcel van der Niet.

In gesprek met Marcel van der Niet over de nieuwste ins & outs

De introductie van de nieuwe Pfleiderer DST collectie 2021 – 2024 is in deze eerste weken van het jaar niet onopgemerkt voorbijgegaan. Talrijke combinaties van decoren, verbeterde structuren en hoogwaardige dragermaterialen deden hun intrede. Of je nu op zoek bent naar een realistisch houtdecor, een luxe marmerlook of eyecatching unikleur, de DST collectie heeft het allemaal!

We zijn in gesprek met Marcel van der Niet, trainer bij Baars & Bloemhoff, die ons bijpraat over de ins & outs van de collectiewisseling.  

“De collectie biedt een hoge kwaliteitsstandaard voor de verwerker en veel nieuwe mogelijkheden voor de ontwerper”, zo zegt Marcel. “Dit is absoluut te danken aan het feit dat Pfleiderer tijdens het ontwikkelen van de nieuwe collectie goed geluisterd heeft naar de wensen van de eindklant.” 

De basis van deze kersverse collectie is het DST-systeem. DST staat voor Dekor, Struktur en Träger. Dit slimme systeem biedt de mogelijkheid om decoren, structuren en dragermaterialen met elkaar te combineren. Hierdoor ben je verzekerd van een 1-op-1 kleurkoppeling en creëer je eenvoudig eenheid in horizontale en verticale oppervlakken. 

“Een belangrijke verandering in deze nieuwe collectie? De Sandpearl (SD) structuur is een nieuwkomer! Dit is een zeer fijne, homogene parelstructuur met een subtiel glans-mat effect. Binnen de voorraadcollectie worden alle unikleuren en vele creatieve decoren nu standaard voorzien van deze structuur.” 

Direct uit voorraad

Nog meer goed nieuws: “Baars & Bloemhoff levert meer dan 150 decoren in Thermopal gemelamineerd spaanplaat, Duropal HPL en ABS-band direct uit voorraad. Zo hoef je niet lang te wachten op jouw materialen en kun je direct aan de slag met jouw klus!” 

Marcel stipt daarnaast aan dat Pfleiderer met deze collectie stappen heeft gezet op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Zo zijn Duropal HPL en Thermopal melamine Blauer Engel gecertificeerd en voldoen ze aan de Duitse E05 normering voor formaldehyde emissies. En wist je dat Pfleiderer verschillende stromen resthout gebruikt voor de productie van spaanplaat? Het P2 spaanplaat is Cradle-to-Cradle Bronze gecertificeerd en vormt de basis voor bijna alle Thermopal melamine decoren die Baars & Bloemhoff uit voorraad levert. 

Met de Decor Kiezer van Baars & Bloemhoff kun je in één oogopslag zien hoe jouw favoriete decor en structuur eruitziet in toegepaste vorm. 

Marcel begrijpt dat geïnteresseerden het materiaal uiteindelijk ook graag zélf willen voelen of ervaren. Maak daarom een afspraak bij een Broeinest locatie bij jou in de buurt. Hier kun je alle decoren uit de voorraadcollectie op A4-formaat bekijken en staat er een team deskundige materiaaladviseurs van Baars & Bloemhoff klaar om je te voorzien van advies op maat!  

Check baars-bloemhoff.nl voor nog veel meer handige productinformatie, de actuele voorraadhoogte en de Decor Kiezer! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.