Platform voor de interieurbouwbranche
In control van ontwerp tot realisatie
McDonald’s vestiging​.

In control van ontwerp tot realisatie

Projectbegeleiding van A tot Z-plus

In een markt waarbij prijs, kwaliteit en beschikbaarheid belangrijke pijlers zijn, is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de door een architect voorgeschreven materialen ook daadwerkelijk in een project worden toegepast. DKS International zet al jaren in op kwalitatieve projectbegeleiding, om samen projecten te realiseren zoals deze oorspronkelijk ontworpen zijn.

Marco Damen, Ronald Kraan en Richard Schmidt besloten in 2003 hun krachten te bundelen om als exportbureau DKS International de technische en commerciële activiteiten voor Resopal GmbH in Nederland, Frankrijk en Italië uit te voeren. Later werd dit uitgebreid met de merken Premium Panels en Polyrey. Goed bepakt met materiaal- en marktkennis, een uitgebreid netwerk en ruim 75 jaar ervaring in de HPL-wereld ondersteunen zij nu, bijna twintig jaar later, nog altijd hun klanten bij het vinden van de beste plaatoplossing van ontwerp tot realisatie.

Toepassingen Hospitality.

Een stabiele basis

Richard: “Je komt er niet meer als je alleen onderscheid maakt in kleuren of dessins. Toegevoegde waarde is daarom erg belangrijk. Omdat we al sinds 1994 bij Resopal betrokken zijn, is onze kennis één van onze krachten. Bovendien blijven de merken Polyrey en Resopal continu in beweging met nieuwe materialen en innovaties die aansluiten op de vraag vanuit de markt. Daarnaast proberen we zo vroeg mogelijk bij de ontwerpfase betrokken te zijn. Zo kunnen we vooraf goed adviseren en problemen voorkomen.”

In verbinding staan met de betrokken partijen

Dankzij de korte lijnen met Resopal, kan DKS gewenste levertijden bespreken en helderheid geven over de juiste technische specificaties en andere informatie die belangrijk kan zijn voor het betreffende project. Een goed voorbeeld is de realisatie van de McDonald’s vestigingen in Frankrijk. Hier leveren ze o.a. het customized plaatmateriaal met digitale print. Wanneer zo’n vestiging een redesign krijgt, is deze voor 14 dagen gesloten. In die periode moet alles geproduceerd en geleverd worden. DKS staat in verbinding met alle betrokken partijen en zorgt voor de afstemming tussen Resopal, de interieurbouwer en McDonald’s zelf, waarbij designbewaking altijd wordt nageleefd.

Toepassingen Retail.

Het juiste DNA

Dominique de Wild (Social media & marketing DKS international) vertelt: “Het juiste DNA is er al, dit willen we graag aan de markt laten zien. Ons streven is dat de interieurarchitecten die met ons werken in control blijven. De klant laat weten wat hij zoekt qua look & feel, maar ook aan welke eigenschappen het materiaal moet voldoen. Dan zoeken we samen een oplossing en we analyseren de mogelijkheden. De overgebleven opties worden tot in detail uitgewerkt en we definiëren de actiepunten. We ontzorgen de architecten van A tot Z-plus. Dus ook na oplevering als dat nodig is, tot het gewenste eindresultaat behaald is.”

Gerealiseerd zoals het bedoeld is

Richard: “Op deze manier zorgen we er samen voor dat het ontwerp niet door derden wordt aangepast. Ook voorkomen we zo dat er te veel betaald of te laat geleverd wordt. Of dat er ondeugdelijke materialen worden toegepast. Hiermee wordt het ontwerp zoveel mogelijk gerealiseerd zoals de bedoeling is. Door het delen van onze kennis en ervaring, voorkomen we problemen. Ons uiteindelijke doel is een tevreden designer die met onze hulp en materialen onderscheidend is én kan blijven met zijn/haar eigen
originele ontwerp.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.