Platform voor de interieurbouwbranche
HoutPro+

‘In combinatie met metaal was het opeens interessant’

WenM_210419132528_MarinaBeach
Eerder werkten beide partijen al samen bij de inrichting van Inntel Hotel Den Haag Marina Beach in Scheveningen. (Beeld: www.Defijn.be)

Tekst | Perfotube

Beeld | Perfotube

24 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

In de interieurbouw is staal het momenteel helemaal. En wie staal zegt, zegt Perfotube. Het bedrijf uit Renswoude produceert metalen frames, meubeldelen en systemen voor winkelpresentaties, horeca-interieurs en projectinrichting. Daarbij zoekt Perfotube nadrukkelijk de samenwerking met interieurbouwers, die van nature ‘meer in hout denken’. 

Ook voor De Boer Maatwerk in interieur is Perfotube al jaren hét aanspreekpunt op het gebied van staal. Zo realiseerden de twee partijen samen de interieurs van Inntel Hotel Den Haag Marina Beach in Scheveningen en Inntel Hotel Amsterdam Landmark. Dan hebben we het over de algemene ruimtes én alle hotelkamers.

“Wij zijn sterk in speciaalmeubilair, zoals een receptiebalie, ontbijtbuffet of bar”, vertelt operationeel directeur John Coenders. “En eigenlijk niet zozeer in de grote series die er bij het inrichten van honderden kamers komen kijken. Daar hebben wij de productiecapaciteit niet voor, waardoor we prijstechnisch normaal gesproken niet mee kunnen. Voorheen deden we voor Inntel Hotels daarom alleen de algemene ruimtes. Totdat we een proefkamer mochten inrichten waar veel metaalwerk in zat. Want in combinatie met metaal was het voor ons opeens wél interessant.” 

Bij Inntel Hotel Amsterdam Landmark realiseerde De Boer Maatwerk in interieur onlangs de interieurs van de algemene ruimtes én alle 306 kamers. Met hulp van Perfotube. (Beeld: www.Defijn.be)

Vanwege die combinatie met metaal zocht De Boer Maatwerk in interieur de samenwerking met Perfotube op. Zoals zo vaak. “We weten heel goed welk kwaliteitsniveau we van elkaar kunnen verwachten”, aldus eigenaar Jacob de Boer. “Dus als er metaal aan een project te pas komt, dan is Perfotube eigenlijk altijd ons vertrekpunt.”

Zelf aan de slag met staal voor binnen? Inspiratie opdoen voor een project? Breng tijdens de HoutPro+ een bezoek aan stand van Perfotube. Of kijk op onze site. 

HAL 5  – STAND 5318  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht