Platform voor de interieurbouwbranche
HPL-plaatmateriaal in de collectie HPL Specials

HPL-plaatmateriaal in de collectie HPL Specials

Als interieurarchitect of -ontwerper ben je altijd op zoek naar een bijzonder materiaal dat past bij de smaak van de opdrachtgever. Een materiaal waarmee jij een uniek interieur of meubelontwerp kunt ontwikkelen. Speciale interieurs beginnen met de HPL Specials collectie van DecoLegno. Deze collectie HPL-plaatmateriaal bevat uiteenlopende bijzondere decors, variërend van natuurlijke houtstructuren in planken of Hongaarse punt, tot rauwe steensoorten. En van de stoere uitstraling van terrazzo, tot textiel decors die een 3D-beleving geven.

Nieuw in de collectie HPL Specials

Nieuw in de collectie HPL Specials zijn de Terrazzo in grijs en de Dandy Wood met een houtbelijning in Hongaarse punt in een lichte taupe kleur en in antraciet. Terrazzo wordt voornamelijk verwerkt in vloeren, maar dit HPL-plaatmateriaal maakt andere toepassingen mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een werkplek of bureau uitgevoerd in Terrazzo? We werken nog steeds allemaal veel vanuit huis. En met het ‘nieuwe werken’ is een fijne werkplek erg belangrijk. Maar ook voor de inrichting van een kantoor speelt sfeer een steeds grotere rol. Standaard wit maakt plaats voor sfeervolle kleuren en materialen. Of gebruik de Dandy Wood eens als tafelblad, bijvoorbeeld bij de inrichting van een strandtent of restaurant. Maar ook thuis zorgt de Dandy Wood voor een stijlvolle en luxe uitstraling.

Materialen mix

Het combineren van verschillende materialen in een interieurontwerp is een belangrijke trend. We zien het bijvoorbeeld in keukendesign waarbij hout wordt gecombineerd met natuursteen, staal of unikleuren. HPL Specials Visgraat is er in drie verschillende kleuren (licht eiken, rood eiken en bruin eiken) en laat zich goed combineren met natuurlijke materialen of bijvoorbeeld marmer in decoratief plaatmateriaal.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de HPL Specials collectie van DecoLegno? Bekijk de collectie via DECOLEGNO.NL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.