Platform voor de interieurbouwbranche
HoutPro+: Producent van gereedschappen kiest voor innovatie en duurzaamheid
Het was goed om op de stand onze noviteiten te presenteren.

HoutPro+: Producent van gereedschappen kiest voor innovatie en duurzaamheid

De beursbezoekers verrassen met noviteiten. Dát was de doelstelling van Leitz tijdens HoutPro+.  Zo liet deze producent van gereedschappen de vernieuwde collectie RazorCut cirkelzaagbladen zien. Tevens was er aandacht voor de HS Spiraalboren XL en de NiRo spantanghouder Premium voor CNC machines.

Theo Boskma, algemeen verkoopleider bij Leitz Service, is uiterst tevreden over het verloop van deze vakbeurs. “De sfeer was uiterst positief en er was ook een prima mix van bezoekers. Zo hebben zowel nieuwe als bestaande klanten onze stand bezocht. Eigenlijk waren de rollen nu eens omgedraaid. Normaal gaan wij bij bedrijven op de koffie. Nu konden wij alle gasten ontvangen met een hapje en een drankje. Dat werd duidelijk gewaardeerd.”

Op de stand werd al het gereedschap getoond, dat Leitz levert aan veel verschillende branches. “Er waren bezoekers die gericht informatie zochten. Anderen waren zich in het algemeen aan het oriënteren op nieuwe ontwikkelingen. Iedereen uit de hout- interieurbouwbranche had na vijf jaar behoefte om het gesprek aan te gaan, geïnformeerd te worden en elkaar te ontmoeten. Daarom was het ook goed om op de stand onze noviteiten te presenteren. Zo waren bijvoorbeeld de nieuw ontwikkelde Razorcut en RazorCut Plus zaagbladen voor de opdeelzaagmachine bij ons te zien. Het is een ideaal product voor zowel de kleinere interieurbouwers als de grootste industriële bedrijven.”

De vernieuwde collectie RazorCut cirkelzaagbladen was tijdens de beurs te zien.

Ook in het kader van het thema duurzaamheid informeerde het team van Leitz de standbezoekers. “Natuurlijk zijn steeds meer bedrijven met dit thema bezig, maar je merkt toch dat er nog winst te behalen valt. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen door het belang aan te tonen. Daarom hebben wij tijdens de beurs bezoekers laten zien dat ze het gereedschap, dat ze niet meer gebruiken, bij ons kunnen inleveren. Wij zorgen er vervolgens voor dat het materiaal op verantwoorde wijze wordt gerecycled. Dit helpt het uitputten van natuurlijke bronnen tegen te gaan.”

Boskma is blij dat Leitz, ondanks het doorschuiven van de beurs tijdens de coronaperiode, in volle grootte op HoutPro+ aanwezig was. “Daarbij wil ik graag een compliment aan de organisatie geven. De afgelopen jaren waren voor niemand makkelijk, maar zij hebben een half jaar geleden al besloten om deze stap te zetten. En de kwaliteit was op alle fronten gewoon goed. Dat mag zeker benoemd worden.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.