Platform voor de interieurbouwbranche
Hout is nog steeds populair

Hout is nog steeds populair

De wondere wereld van hout laat een grote diversiteit zien. Van blond eiken tot levendig essen en van stijlvol noten tot eigentijds kastanje. Dat maakt dit materiaal uitermate geschikt om toe te passen in de meest uiteenlopende designs en interieurontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan wandafwerking, keukenfronten, een kastenwand of een badkamermeubel. 

Nieuw in de collectie 

DecoLegno staat bekend om het brede aanbod in houtstructuren in decoratief plaatmateriaal. Nu wordt daar de collectie Corteccia aan toegevoegd. De voelbare synchroon structuur geeft de beleving van kastanjehout. De langgerekte vlammen ogen eigentijds en passen in hedendaagse interieurconcepten. De structuur is niet al te diep, dus ook op het gebied van onderhoud biedt dit voordelen. Tip: laat de langgerekte vlammen tekening doorlopen in hoge kastdeuren. Dit versterkt het natuurlijke karakter. 

Vier eigentijdse decors 

Corteccia is leverbaar in vier verschillende decors. De S174 geeft een naturelkleurige beleving met subtiele, zacht bruine nerven. Kleur S173 heeft een blond houtdecor en past perfect in een modern Scandinavisch interieur. S175 is een chique donkerbruine variant met een vleugje zwart. Decor S176 is in de basis zwart, maar door de toevoeging van wat bruin krijgt deze variant een luxe uitstraling. 

Wil je Corteccia ervaren? Kijk op DECOLEGNO.nl en bestel een gratis A4 staal. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.