Platform voor de interieurbouwbranche
Hoogwaardig fineer perfect gecombineerd met de actuele trend

Hoogwaardig fineer perfect gecombineerd met de actuele trend

De trend van zwarte elementen in de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw zet zich voort. Tegelijkertijd wordt er in huis meer en meer waarde gehecht aan gemoedelijkheid en kwaliteit. Echt houten oppervlakken voldoen aan deze eisen en zorgen in combinatie met zwarte accenten voor een moderne gemoedelijkheid. De kant, passend bij deze trend, levert Ostermann direct uit voorraad.

Kantenspecialist Ostermann biedt een uitgebreid assortiment fineerkanten aan voor het creëren van hoogwaardige meubels. Nieuw in dit assortiment is een zwart ingekleurde variant. De nieuwe „Fineerkant Eiken zwart ingekleurd“ biedt veel designmogelijkheden voor individuele interieurs met een hoge feel-good-factor. De kant is leverbaar in de breedtes 24, 33 en 43 mm en in de diktes 1 en 2 mm. De bovenste laag is een natuurlijk, homogeen gekleurd echt houten Eiken fineer. De onderste lagen zijn Fineline fineren. Meer details en technische productgegevens vindt men via het zoekbegrip “Highlights122020” op de Ostermann website www.ostermann.eu

Zwart: een aanhoudende trend

Zwarte meubelelementen zijn en blijven erg in trek. Steeds vaker worden ze toegepast als modern contrast bij natuurlijke houtdecoren. Daardoor ontstaat een unieke optiek, die elegantie en gemoedelijkheid perfect met elkaar verbindt. De nieuwe, zwart ingekleurde Eiken fineerkant van Ostermann past perfect bij deze trend. De kant wordt door het diepe zwart van het generfde houtoppervlak een echte eyecatcher en combineert op een buitengewone wijze echt houten en zwarte meubelelementen. Met de nieuwe kant creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer zwarte accenten aan Eiken gefineerd plaatmateriaal, waardoor elk meubelstuk een uitermate hoogwaardige optiek krijgt.

Terug naar de natuur!

In de toenemende hectische tijden wordt de eigen woning steeds vaker een gemoedelijke plaats om tot jezelf te kunnen komen of een combinatie van woon- en werkruimtes. Daarom wil men zich in de eigen woning comfortabel voelen in een prettige omgeving. Naast een natuurlijke vormgeving van het eigen interieur wordt er daarbij steeds meer waarde gehecht aan het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen. Door het duurzame natuurproduct fineer creëert men een schitterende homogene kleur, met een hoogwaardige kwaliteit.

Voorgelijmd met smeltlijm of voorzien van functionele laag voor nulvoegtechnologie

Voor een eenvoudige en zekere verwerking zijn de fineerkanten van Ostermann aan de achterzijde voorzien van een hechtprimer. Op verzoek is de nieuwe kant ook voorgelijmd met smeltlijm verkrijgbaar of met een functionele laag voor de verwerking met verschillende nulvoegtechnologie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.