Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

Hoe kleiner we wonen, hoe creatiever de meubels!

De wereldwijde megatrends individualisering, verstedelijking en het nieuwe werken zijn door de Coronapandemie in een stroomversnelling gekomen. Wat anders vele jaren zou vergen om te ontwikkelen, confronteert de industrie plotseling met veranderende markt- en klanteneisen die een snelle reactie en uitvoerbare oplossingen vereisen.

HXD21-Transforming_Apartment-F_Wohnzimmer_Wand_1_2

11 juni 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Onder het motto “Let’s move markets” wijdt Hettich op de HettichXperiencedays speciale thema-appartementen aan het thema “urban living on a small footprint” en geeft het concrete antwoorden op de vraag wat perfect doordacht meubilair op mini-oppervlakken kan doen.

Transformatie: TopLine XL verplaatst muren

Transformatie is een van Hettichs hoofdthema’s: het oppervlak blijft, de ruimte transformeert. Dit wordt mogelijk gemaakt door schuifwandelementen die de beschikbare ruimte vergroten in precies die woonruimte waar u zich bevindt. Op die manier kan 50 vierkante meter woonruimte worden verdubbeld in woonkwaliteit. Het TopLine XL schuifdeursysteem speelt hierbij een sleutelrol. Het sterke systeem verplaatst plafondhoge wandelementen eenvoudig en veilig en opent zo nieuwe mogelijkheden voor een flexibele ruimte-indeling.

Individualiteit: Voel-je-goed ruimte onder de trap

Met het concept “Cosy Stairs” laat Hettich zien hoe nissen onder de trap in kleine appartementen kunnen worden omgetoverd tot gezellige en multifunctionele toevluchtsoorden. Een gestoffeerd zit- en liggedeelte met verstelbaar hoofdeinde vormt het centrale element. De goed doordachte opbergruimte rondom biedt plaats aan bijvoorbeeld kantoormateriaal en printers. Samen met de aanbouwtafel kan dit in een handomdraai omgetoverd worden tot een comfortabel thuiskantoor, zonder een extra bureaustoel.

Flexibiliteit: SlideLine M verplaatst meubilair horizontaal

Hoe kleiner de kamer, hoe flexibeler deze moet zijn. Op 25 m² presenteert Hettich een totaalconcept voor multifunctioneel en betaalbaar wonen met designuitstraling. Intelligent ruimtebeheer en verplaatsbare meubelelementen zorgen ervoor dat elke vierkante meter op verschillende manieren kan worden gebruikt. Met SlideLine M kan bijvoorbeeld een tafel met kleine laden voor diverse gebruiksvoorwerpen direct aan het hangelement horizontaal heen en weer worden geschoven en flexibel worden gebruikt voor thuiskantoor, ontbijt of diner. Opbergruimten met laden onder het meubilair, dat tevens de functie van een trap vervult, zijn zo naar behoefte ook toegankelijk.

In kleinere appartementen groeit de behoefte van gebruikers aan individualisering in detail, en Hettich maakt het eenvoudig om aan deze behoefte te voldoen, via design en gemak. Ruimtebesparende AvanTech YOU laden met vierkant vormgegeven fronten worden niet gezien als een noodoplossing, maar als een exclusieve designoplossing. De synchronisatie van de laden biedt extra gemak. Er is een grote verscheidenheid aan individualiseringsmogelijkheden. Nieuw zijn DesignCapes in de trendy koper- en betonlook.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de innovatieve meubelwerelden die op de HettichXperiencedays gepresenteerd zullen worden. Het programma, dat tot de zomer loopt, wordt omlijst door workshops en online-evenementen met internationale deskundigen uit de sector. xdays.hettich.com

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%