Platform voor de interieurbouwbranche
Hoe kleiner we wonen, hoe creatiever de meubels!

Hoe kleiner we wonen, hoe creatiever de meubels!

Onder het motto “Let’s move markets” wijdt Hettich op de HettichXperiencedays speciale thema-appartementen aan het thema “urban living on a small footprint” en geeft het concrete antwoorden op de vraag wat perfect doordacht meubilair op mini-oppervlakken kan doen.

Transformatie: TopLine XL verplaatst muren

Transformatie is een van Hettichs hoofdthema’s: het oppervlak blijft, de ruimte transformeert. Dit wordt mogelijk gemaakt door schuifwandelementen die de beschikbare ruimte vergroten in precies die woonruimte waar u zich bevindt. Op die manier kan 50 vierkante meter woonruimte worden verdubbeld in woonkwaliteit. Het TopLine XL schuifdeursysteem speelt hierbij een sleutelrol. Het sterke systeem verplaatst plafondhoge wandelementen eenvoudig en veilig en opent zo nieuwe mogelijkheden voor een flexibele ruimte-indeling.

Individualiteit: Voel-je-goed ruimte onder de trap

Met het concept “Cosy Stairs” laat Hettich zien hoe nissen onder de trap in kleine appartementen kunnen worden omgetoverd tot gezellige en multifunctionele toevluchtsoorden. Een gestoffeerd zit- en liggedeelte met verstelbaar hoofdeinde vormt het centrale element. De goed doordachte opbergruimte rondom biedt plaats aan bijvoorbeeld kantoormateriaal en printers. Samen met de aanbouwtafel kan dit in een handomdraai omgetoverd worden tot een comfortabel thuiskantoor, zonder een extra bureaustoel.

Flexibiliteit: SlideLine M verplaatst meubilair horizontaal

Hoe kleiner de kamer, hoe flexibeler deze moet zijn. Op 25 m² presenteert Hettich een totaalconcept voor multifunctioneel en betaalbaar wonen met designuitstraling. Intelligent ruimtebeheer en verplaatsbare meubelelementen zorgen ervoor dat elke vierkante meter op verschillende manieren kan worden gebruikt. Met SlideLine M kan bijvoorbeeld een tafel met kleine laden voor diverse gebruiksvoorwerpen direct aan het hangelement horizontaal heen en weer worden geschoven en flexibel worden gebruikt voor thuiskantoor, ontbijt of diner. Opbergruimten met laden onder het meubilair, dat tevens de functie van een trap vervult, zijn zo naar behoefte ook toegankelijk.

In kleinere appartementen groeit de behoefte van gebruikers aan individualisering in detail, en Hettich maakt het eenvoudig om aan deze behoefte te voldoen, via design en gemak. Ruimtebesparende AvanTech YOU laden met vierkant vormgegeven fronten worden niet gezien als een noodoplossing, maar als een exclusieve designoplossing. De synchronisatie van de laden biedt extra gemak. Er is een grote verscheidenheid aan individualiseringsmogelijkheden. Nieuw zijn DesignCapes in de trendy koper- en betonlook.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de innovatieve meubelwerelden die op de HettichXperiencedays gepresenteerd zullen worden. Het programma, dat tot de zomer loopt, wordt omlijst door workshops en online-evenementen met internationale deskundigen uit de sector. xdays.hettich.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.