Platform voor de interieurbouwbranche
Hoe creëer je een uniek interieur met verschillende kleuren en uitgesproken dessins?
Durasein® solid surface PAW022 Galaxy via DecoLegno.

Hoe creëer je een uniek interieur met verschillende kleuren en uitgesproken dessins?

Nieuwe collectie solid surface is het antwoord

DecoLegno – leverancier van passende materialen voor maatwerk interieurs – heeft haar assortiment uitgebreid met een exclusief solid surface programma van het merk Durasein®. De Durasein® solid surface collectie opent een wereld van unieke design mogelijkheden voor interieurarchitecten, -ontwerpers en bouwers. De voordelen van solid surface plaatmateriaal én de verschillende kleuren en dessins helpen bij het creëren van unieke interieurs.

Vakmanschap in verwerking van Durasein® solid surface via DecoLegno. (Beeld: Kelvin Murray)

Creativiteit is de drijvende kracht achter de collectie van Durasein®. We spreken Frank Peters, product specialist solid surface bij DecoLegno: “Veel voorschrijvers en verwerkers zijn bekend met het materiaal solid surface. Wat de collectie van Durasein® onderscheidt ten opzichte van het bestaande aanbod, zijn de uitgesproken dessins. Natuurlijk bieden wij tijdloze en eigentijdse unikleuren als wit, crème, grijs, donkerbruin, zwart, vergrijsd lila, oud roze, mintgroen en blauw. Maar de decors met levendige aders, die doen denken aan marmer of zelfs hout maken deze collectie echt bijzonder”, aldus Frank.

DecoLegno heeft een standaardcollectie met negenendertig uiteenlopende kleuren en dessins, die uit voorraad leverbaar zijn. Naast de decors met levendige aders zijn er ook dessins met deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteenkorrels. Voor iedere kleur of dessin is er een bijpassende lijm.

Waarom Durasein® solid surface

De solid surface platen van Durasein® bestaan voor twee derde uit natuurlijke mineralen en voor één derde uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het resultaat is een ijzersterk plaatmateriaal dat thermisch vormbaar is, waardoor het zich leent voor organische ontwerpen. Solid surface is bovendien naadloos te verlijmen.

Vlnr Durasein® PAW021 Volcano | Durasein® PAW066 Hickory | Durasein® PM6147 Blue Mist | Durasein® PM8002 Seeded.

Het oppervlak van solid surface is ontwikkeld om te beschermen. Het materiaal is antibacterieel en onderhoudsvriendelijk. En dat is wel zo hygiënisch. Ook is Durasein® solid surface slag- en krasvast. Professionals zijn dus in staat om lichte beschadigingen te repareren. Deze voordelen én het gevarieerde palet aan kleuren en dessins openen een wereld van unieke ontwerp mogelijkheden.

Waar pas je Durasein® solid surface toe?

– Gezondheidszorg
Ontwikkeld om te beschermen,
gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

– Kantoorinrichting
Creatief of formeel, de Durasein®
oppervlakken hebben een plek in elke werkruimte.

– Scholen en universiteiten
Voor het creëren van inspirerende leeromgevingen om de geest te
stimuleren.

– Retail
Van schap tot kassa, we verhogen de klantervaring bij elke stap.

– Hospitality
Waar en wanneer dan ook, Durasein® solid surfaces zorgen voor de wow-factor.

– Residentieel
Stijlvolle, duurzame en praktische
interieuroplossingen.

Waskommen

Naast de standaard platen in solid surface heeft DecoLegno ook een vijftal kant-en-klare Durasein® solid surface waskommen in het assortiment. Deze zijn uit voorraad leverbaar in de kleur PM6207 Angora White. Frank ligt toe: “De drie onderbouw- en twee opbouw-waskommen zijn mooi van vorm en naadloos te verlijmen onder solid surface werkbladen. Ze zijn geschikt voor badkamers of andere sanitaire gelegenheden. Ook in de keuken kunnen ze worden verwerkt, maar het is belangrijk om te weten dat dit niet kan in combinatie met een kokend water kraan.”

Jouw partner in maatwerk

Met een collectie passende materialen helpt DecoLegno interieurarchitecten, -ontwerpers, -bouwers en meubelmakers bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en maatwerk meubelen. DecoLegno is leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf, solid surface van Durasein® en HPL Specials.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.