Platform voor de interieurbouwbranche
H&M Houtbewerkingsmachines neemt Eder + Müller Nederland over

H&M Houtbewerkingsmachines neemt Eder + Müller Nederland over

Het Friese bedrijf H&M Houtbewerkingsmachines breidt haar activiteiten verder uit door de overname van Eder + Müller Nederland. De activiteiten zijn per 1 januari 2023 voortgezet vanuit de vertrouwde naam Eder + Müller Nederland.

Na ruim 35 jaar met veel plezier Eder + Müller Duitsland GmbH te hebben vertegenwoordigd waarvan 23 jaar eigenaar te zijn geweest van Eder + Müller Nederland heeft Jan van Heusden de firma met vertrouwen overgedragen aan de nieuwe eigenaren Marcel van der Molen en René Klabbers. De beide heren zijn eigenaar van H&M Houtbewerkingsmachines in Sneek en hebben jaren ervaring in de houtverwerkende industrie. Eder + Müller Nederland heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor de complete inrichting van werkplaatsen. Dit varieert van montagetafels tot materiaalwagens en kozijnbokken.

H&M Houtbewerkingsmachines levert alles op het gebied van enkele standaard machines tot complete werkplaatsinrichtingen voor de houtskeletbouw. Ook voor onderhoud, storingen en keuringen kunnen de klanten terecht bij het Friese bedrijf. De activiteiten van Eder + Müller Nederland worden vanuit het Friese Sneek voortgezet. “De overname past binnen onze strategie om verder te groeien binnen de houtverwerkende industrie”, aldus mede-eigenaar Marcel van der Molen. René Klabbers vult aan: “De naam Eder + Müller Nederland blijft in stand en de vertrouwde producten blijven deel uit maken van het assortiment”. Zowel Van Heusden, als Van der Molen en Klabbers zijn verheugd met de overname. Met de nieuwe eigenaren blijft de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.