Platform voor de interieurbouwbranche
Highlight van Ostermann: ABS kanten met hybride decor

Highlight van Ostermann: ABS kanten met hybride decor

Kent u al hybride decoren? Dat zijn designs, die de typerende optiek van twee verschillende materialen met elkaar combineren, bijvoorbeeld de combinatie van steen en metaal. Leisteen met metaal. Stof met metaal of roest gecombineerd met de koele uitstraling van glanzend metaal. De passende ABS kanten voor de bijzondere optiek zijn Ostermann direct uit voorraad leverbaar.

Het is niet altijd even gemakkelijk om het passende decor voor een meubel te kiezen. Moet het meubel een steen-, textiel- of roestoptiek krijgen? Of toch liever een glanzend metaaloppervlak? Waarom niet alle twee? Bij de ABS kanten „Anthracite Metal Rock“, „Anthracite Metal Fabric“, „Black Gold Metal slate“ en „Ferro brons“ betreft het fantasiedecoren, die de optiek van roestig ijzer, steen, stof of leisteen met levendige metallische effecten combineren. Het resultaat zijn kanten, die de keuken-, meubel- en interieurbouwer voor het vormgeven van werkbladen, sprekende fronten, woon-, bad- en keukenmeubels kan gebruiken. De kanten zijn bij Ostermann in de afmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 en 2 mm en in kleine hoeveelheden vanaf 1 meter direct uit voorraad leverbaar. Meer informatie over de producten vindt men ook via het zoekbegrip „#Highlights11“ op de Ostermann website www.ostermann.eu  

ABS kant Anthracite Metal Rock

Op het eerste gezicht ziet de kant eruit als een normale steenreproducties. In samenspel met de lichtinval verschijnt er vervolgens een geraffineerde metaaloptiek met matte, glanzende effecten. De steenstructuur accentueert het parelmoerachtige karakter van de decoren. Door de samenstelling van antraciet- en bruinachtige contrasten met af en toe lichtere en donkere korrels kan de kant perfect met houtsoorten en warme grijstinten worden gecombineerd.

ABS kant Anthracite Metal Fabric

Is het nu een stof of geschuurd metaal? Het is de ABS kant Anthracite Metal Fabric, die optisch lijkt op een klassiek tweed, alsook op een geschuurde staalplaat. De bruingroene kleur van de kant krijgt een metaalachtig effect door de afgewisselde blauwgrijze zones en de gebruikte glans. Door de subtiele blauwe glans kan de kant goed gecombineerd worden met koele grijze unikleuren, blauwachtig witte of witte houtsoorten.

ABS kant Black Gold Metal slate

Bij deze kant zijn donker leisteen en goud glinsterend metaal tot een nieuw hybride decor gecombineerd. De leisteenreproducties met een donkerbruine kleur heeft een bijzonder gemoedelijk en warm effect, mede door de gouden glinstering. De filigrane structuur van het oppervlak doet denken aan de natuurlijke structuur van leisteen. In de keuken-, meubel- en interieurbouwer past de kant met zijn donkere kleur perfect bij levendige houtdecoren, omdat het donkerbruin ook in de knoesten en de houtscheuren van deze decoren terugkomt.

ABS kant Ferro brons

De ABS kant Ferro brons heeft de look van een verweerde ijzerplaat. Door de onregelmatige fusie van lichte en donkere koper- en bronstinten krijgt de kant een authentiek karakter. Deze wordt door de levensechte structuur, alsook door de speels verdeelde metaalglans nog eens extra versterkt. De kant vormt zowel met lichte houtdecoren, alsook met effen, grijze of beige monochrome materiaalreproducties een harmonieus geheel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.