Platform voor de interieurbouwbranche
Hettich: zeer tevreden over de Interzum 2019

Hettich: zeer tevreden over de Interzum 2019

Nieuwe concepten voor meubels ‘zo individueel als jijzelf’

Hettich, de specialist voor functioneel beslag, trekt een zeer positieve conclusie uit zijn aanwezigheid op de Interzum van dit jaar in Keulen: branchevertegenwoordigers uit maar liefst 100 landen lieten zich overtuigen van de trends en oplossingen rondom het thema ‘individualisering’, bovendien was er een verheugende toename van het aantal bezoekers. In Keulen beleefde het innovatieve ladesysteem ‘AvanTech YOU’ zijn veelbelovende première: met deze nieuwe productgeneratie op de beproefde platformbasis tilt Hettich individueel klantdesign bij meubels nu naar een hoger level.    

Hettich ziet zichzelf als impulsgever voor de totale meubel-branche. Op de Interzum werden innovatieve productoplossingen en totaalconcepten getoond, die van de megatrend individualisering een eenvoudig te realiseren succesmodel maken: op de stand van Hettich konden de vakbezoekers niet alleen gevarieerde creatieve ideeën rondom het eigen meubeldesign realiseren, maar ook complete ruimtelijke concepten.

Hettich

Individualisering naar wens: met ‘AvanTech YOU’ presenteert Hettich zijn actuele platform-generatie voor schuifladen.

 

‘AvanTech YOU’: toekomstgericht platform voor schuifladen naar wens

Het nieuwe schuifladesysteem ‘AvanTech YOU’ stond permanent volop in de belangstelling van de beursbezoekers. Met dit opvallende product maakt Hettich van individualisering op het gebied van kleur, vorm en materiaal de standaard – en tilt zijn beproefde filosofie ‘Denken in platformen’ wederom naar een hoger niveau. Al in 1996 heeft het bedrijf als pionier met ‘InnoTech’ de wereldwijd eerste ‘platform’-oplossing voor schuifladesystemen gepresenteerd. Klanten konden voortaan, op basis van slechts één zijwand, een gevarieerd meubelprogramma aan de branche presenteren. Voor het eerst konden alle elementen binnen het platform met elkaar worden gecombineerd, waardoor een breed assortiment met een slanke, flexibele productie en lage productie- en opslagkosten mogelijk werd. In 2011 volgde met ‘ArciTech’ de tweede platform-generatie van Hettich met nog meer differentiatie: dankzij nieuwe lade- en achterwandhoogtes en andere kleurvarianten kon het assortiment op basis van de vraag van klanten nog verder worden uitgebreid.

Met het actuele platform ‘AvanTech YOU’ neemt Hettich nu opnieuw het voortouw: een schuiflade die met hetzelfde kastboorbeeld op twee verschillende ladegeleiders ‘Quadro YOU’ en ‘Actro YOU’ kan worden geplaatst, vormt de basis voor flexibele en rendabele toepassingen. Bodemuitfrezingen en snappermontage komen net als de achterwand-hoekverbinders voor houten achterwanden bij de montage te vervallen. Dat bespaart tijd en geld.

Hoge rendabiliteit dankzij platform: ‘AvanTech YOU’ maakt het mogelijk om één schuiflade op twee verschillende ladegeleiders te gebruiken – met gelijkblijvend kastboorbeeld.

 

Ook het hoogwaardige uiterlijk van ‘AvanTech YOU’ kan overtuigen: het nadrukkelijk slanke, puristische design met zijn slechts 13 mm dunne zijwand heeft helemaal geen zichtbare schroefkoppen of afdekkappen nodig. Schuifladen kunnen in drie kleuren en vijf hoogtes met stalen, aluminium of houten achterwanden worden gepland. Met designprofielen in edelstaal-finish, chroom- en aluminiumkleur of noten- en eiken-look, evenals ‘DesignCapes’ in de kleuren aluminium geëloxeerd en edelstaal of met de zijwand ‘AvanTech YOU inlay’ kan al binnen het productprogramma een enorme diversiteit aan individuele accenten worden aangebracht. Voor de zijwand-inlay kunnen individuele materialen als glas, hout of steen worden gebruikt. Om welke toepassing het ook gaat – de klant krijgt met ‘AvanTech YOU’ modern schuifladedesign op maat. Naar aanleiding van het positieve feedback van veel Interzum-vakbezoekers tijdens de première ziet Hettich zichzelf bevestigd in de consequente verdere ontwikkeling van het platform-systeem.

Geweldige designprestatie: het nieuwe schuifdeurbeslag TopLine XL wordt dankzij zijn extreem platte constructie onopvallend in het meubeldesign geïntegreerd.

 

‘TopLine XL’: schuiven met de hoogste perfectie

‘Genieten van comfort’ is het motto van schuifdeursysteem ‘TopLine XL’ van Hettich voor grote, zware fronten. De montage was nog nooit zo eenvoudig en het beslag wordt dankzij zijn extreem platte bouwwijze met geïntegreerde demping bijna onzichtbaar aan het meubel. Het royale kastdesign gaat gepaard met ongekend schuifplezier: met ‘TopLine XL’ kunnen deuren tot wel 100 kg vederlicht en zacht geopend en weer gesloten worden.

‘Tiny Space’: groots wonen op een klein oppervlak

Voor sommigen een leefwijze, voor anderen een noodzakelijk kwaad, want woonruimte in steden is schaars en duur. Hoe mooi een ‘Tiny Space’ als woning ook kan zijn en welke verrassingen in ieder hoekje verborgen zitten, liet Hettich in Keulen zien aan de hand van een volledig ingerichte eenpersoonswoning op slechts 18 m². – Vanaf de zomer 2019 te beleven in het Hettich Forum in Kirchlengern.

Hettich

Niets ontbreekt in de ‘Tiny Space’: de 18 m² woonoppervlakte zijn van de vloer tot aan het plafond voorzien van intelligente bergruimte-oplossingen van Hettich.

 

Met deze en nog veel meer oplossingen op het gebied van comfort, design en opbergruimte wil Hettich ervoor zorgen dat de branche zin krijgt in de volgende meubelgeneraties. Vanaf medio juli zijn de presentaties vervolgens live te beleven in het Hettich Forum in Kirchlengern. Alle getoonde meubelideeën voor woon-, keuken-, badkamer- en kantoormeubels inclusief alle ontwerptekeningen kunnen in de Design Gallery op de Hettich-website gratis worden gedownload: https://web.hettich.com/nl-nl/planning/design-gallery-producttoepassing.jsp

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.