Platform voor de interieurbouwbranche
Keukens

Hettich verheft individualisering tot norm

Geen keuken- en meubelproducent kan voortaan meer voorbijgaan aan de megatrend van individualisering. Niet meer het product, maar de koper...

p83_b-kopieren

7 mei 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Geen keuken- en meubelproducent kan voortaan meer voorbijgaan aan de megatrend van individualisering. Niet meer het product, maar de koper met zijn individuele eisen en wensen komt steeds meer centraal te staan. Centrale succesfactoren zullen in de toekomst daarom de flexibele en economische individualiseringsmogelijkheden van meubels zijn.

Met het nieuwe schuifladesysteem AvanTech YOU tilt Hettich niet alleen de individualiseerbaarheid van schuifladen, maar ook het design naar een hoger plan.

Al in 1996 introduceerde pionier Hettich met InnoTech wereldwijd de eerste platformoplossing voor schuifladesystemen. Klanten van Hettich konden de branche voortaan, op basis van slechts één zijwand, een gevarieerd meubelprogramma presenteren. Voor het eerst was het mogelijk alle elementen binnen het platformconcept met elkaar te combineren, waardoor een breed assortiment met een slanke, flexibele productie plus lage productie- en opslagkosten mogelijk werd.

p83_d-kopieren

Greeploos design is voortaan aan zowel de binnen- als buitenkant compromisloos en tot in perfectie realiseerbaar.

 

In 2011 volgde met ArciTech de tweede platformgeneratie van Hettich met nog meer differentiatie: dankzij nieuwe lade- en achterwandhoogtes en andere kleurvarianten was het assortiment op basis van de vraag van klanten nog verder uit te breiden. Met het actuele platformAvanTech YOU neemt Hettich nu opnieuw het voortouw. AvanTech YOU belichaamt een nieuwe, strakke designtaal. De zijwanden met een onberispelijk puristisch design zijn slechts 13 millimeter dik en hebben helemaal zichtbare gaten, doorvoeropeningen of afdekkappen. Greeploos design is voortaan aan zowel de binnen- als buitenkant compromisloos en tot in perfectie realiseerbaar. Dankzij de eenvoudige individualiseerbaarheid van schuifladen kunnen zowel meubelfabrikanten als meubelkopers zichzelf onderscheiden. Dat kan qua kleur, vorm en materiaal.

Schuifladen zijn met drie kleuren en vijf hoogtes mogelijk, maar ook met stalen, aluminium of houten achterwanden. Tevens zijn er designprofielen in edelstaal finish, chroom- en aluminiumkleur of notenhout en eiken look, maar ook DesignCapes in de kleuren aluminium geëloxeerd en edelstaal. De zijwand AvanTech YOU inlay is met een enorme diversiteit aan individuele accenten aan te brengen.

p83_c-kopieren

AvanTech YOU is een productconcept met een breed gamma.

 

Essentieel om te weten is dat ook individuele materialen te gebruiken zijn. Dit biedt producenten van (keuken-)meubels mogelijkheden om zich te onderscheiden van de concurrentie: door eigen meubeldesign in verschillende prijsklassen, gericht ingaan op klantwensen en de hoge rendabiliteit van het systeem.

Wie meubels royaal, greeploos en met exclusieve materialen wil realiseren, vindt dan ook de optimale oplossing bij AvanTech YOU. Voormalige beperkingen bij het realiseren van greeploos design verdwijnen dankzij Push to open Silent met multi‑synchronisatie. Deze zorgt ervoor dat twee schuifladen achter één front betrouwbaar parallel open gaan en geruisloos sluiten.

p83_a-kopieren

Een schuiflade die op twee verschillende ladegeleiders te plaatsen is, vormt de basis voor flexibele en rendabele toepassingen. De componenten zijn eenvoudig met elkaar te combineren en zijn voorzien van uiteenlopende comfortfuncties. Bodemuitfrezingen en de hoekverbinders voor houten achterwanden vervallen.

Omdat de breedte van houten achterwanden gelijk is aan de plankbreedte levert dit een besparing van tijd en geld op. Ook houten schuifladen zijn op identieke geleiders te plaatsen. Bijvoorbeeld zonder voorliggende fronten. AvanTech YOU is een productconcept met een breed gamma dat het mogelijk maakt om gebruikelijke voorraden te reduceren en de individualiteit op alle niveaus rendabel en eenvoudig te houden – van klantwens tot meubel.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%