Platform voor de interieurbouwbranche
Hettich: assortiment speciaal voor industriële klanten<br>Nieuwe online catalogus ‘Techniek & Innovaties’
Nog doelgerichter: de nieuwe online bladercatalogus ‘Techniek & Innovaties 2022’ van Hettich is speciaal gericht op de serieproductie met grootverpakkingen en direct verbonden met het handige eService-aanbod – vanzelfsprekend ook mobiel. Foto: Hettich

Hettich: assortiment speciaal voor industriële klanten
Nieuwe online catalogus ‘Techniek & Innovaties’

De bekende en beproefde Hettich-catalogus ‘Techniek en Toepassing’, afgekort ‘T&T’, heeft eindelijk versterking gekregen: de ‘Techniek & Innovaties’, oftewel ‘T&I’. Deze nieuwe online bladercatalogus met eService-koppeling is vooral gericht op serieproductie met grote aantallen en wordt gekenmerkt door een grotere assortimentsdiepte. Hierdoor wordt het voor klanten en partners uit de meubelindustrie, de publieke sector en grote fabrikanten nog eenvoudiger om bij Hettich precies de juiste oplossingen te vinden. Parallel daarmee blijven op maat gemaakte aanbiedingen voor de Hettich vakhandelaar en meubelmakers/interieurbouw zoals gebruikelijk in de ‘T&T’ beschikbaar.

Met de huidige versie ‘Techniek & Innovaties 2022’ maakt Hettich het zijn grote afnemers nu nog gemakkelijker: als online bladercatalogus biedt de ‘T&I’ de gebruikers de geconcentreerde productkennis van de fabrikant, inclusief eService-tools, altijd actueel, 24 uur per dag en overal toegankelijk – en natuurlijk ook mobiel. Het idee achter de nieuwe ‘T&I’ is eenvoudig: Hettich wil zijn producten en diensten altijd precies daar aanbieden waar de gebruikers ze nodig hebben.

Daarom is de ‘T&I’ als online bladercatalogus ontwikkeld. Nu kan men rechtstreeks naar de eShop gaan door op het artikelnummer te klikken. Bovendien is de ‘T&I’ met de veelzijdige Hettich eServices op internet verbonden: Een digitale noviteitenrondleiding laat de gebruiker snel kennismaken met de nieuwste product-highlights, maar hij heeft ook op elk moment toegang tot de Hettich Technical Assistant, CAD-gegevens, productconfiguratoren, de mediatheek met montagevideo’s of de Design Gallery voor creatieve ideeën over moderne meubels en ruimte-oplossingen. Met dit aanbod heeft Hettich een nieuwe stap gezet in de richting van digitalisering en ondersteunt het zijn klanten en partners nu nog efficiënter en doelgerichter in elke projectfase, van klantenadvies en brainstorming, planning en materiaalinkoop tot implementatie en marketing.

Meer informatie kunt u krijgen op de ‘T&I’-landingpage van Hettich: https://web.hettich.com/nl-nl/producten-eshop/techniek-innovaties-2022

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.