Platform voor de interieurbouwbranche
Het UNILIN pavilion brengt inspiratie op Interzum

Het UNILIN pavilion brengt inspiratie op Interzum

Tijdens Interzum, van 21 tot en met 24 mei in Keulen, nam het UNILIN Pavilion je mee naar de rijke Art Deco met diepe kleuren, geometrische figuren en verfijnde versieringen. De perfecte afwerking, de minutieuze detaillering en het spel van kleur en textuur: het UNILIN Pavilion toonde dat de grenzen van plaatmaterialen verlegd kunnen worden.

Dit jaar werd geen stand gebouwd op Interzum. Er werd met het UNILIN Pavilion een verhaal gebouwd rond UNILIN materialen. Een inspirerend verhaal van kleuren, structuren, vormen en onbeperkte mogelijkheden.

Het UNILIN Pavilion was een reis naar het rijke Art Deco met een ongeziene detaillering. De UNILIN Pavilion werd volledig opgetrokken – van meubilair, ramen, deuren, tot vloerbedekking – uit UNILIN plaatmaterialen.

Het UNILIN pavilion brengt inspiratie op Interzum

U313 BST – Peacock’s green

 

Tijdens Interzum konden bezoekers de 27 nieuwe UNILIN Evola designs, inclusief 3 nieuwe innovatieve structuren ontdekken. In 2019 wordt volop verder ingezet op imitatie van rijke, natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld steen in de vorm van Ceppo, marmer, Carrara.

Naast een extreem supermatte structuur (MST) die bestand is tegen vingerafdrukken, lanceerden we ook een steenstructuur LIME (M02) en een nieuwe synchrone houtstructuur DAINTY OAK (V1A), die gebaseerd is op een zeer elegante cleane eik.

De UNILIN Evola collectie biedt een perfect alternatief voor echte materialen, en dankzij een uitgekiend productieproces ook duurzaam te noemen.

Het UNILIN pavilion brengt inspiratie op Interzum

Minutieus uitgewerkte details, hiervoor gebruikten we de Fibralux MR Black ( Spanolux Original) verlijmd met UNILIN Evola HPL.

 

Ook werd voor het eerst onze Fibralux MR Black Super Matt aan het grote publiek voorgesteld. Deze vochtwerende zwarte MDF-plaat heeft een supermatte transparante afwerkingslaag aan beide zijden en zorgt voor extra creatieve mogelijkheden binnen interieurprojecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.