Platform voor de interieurbouwbranche
Het spelen met plooien en plissé is een belangrijke tendens in de mode.

Het spelen met plooien en plissé is een belangrijke tendens in de mode.

In een horizontale toepassing wordt het breedte effect versterkt. Maar een verticale toepassing, zorg juist optisch voor meer hoogte. 

Wandafwerking

In wand of plafondafwerking wordt steeds vaker gespeeld met latten en lamellen. Decoratief plaatmateriaal uit de collectie van DecoLegno is een geschikt materiaal om een dergelijke afwerking in uit te voeren. Dit kan door HPL platen op een MDF-drager te monteren en vervolgens in te frezen. Deze verwerking zorgt voor een speels effect en er ontstaat een ware eyecatcher in een interieur. De juiste keuze voor materialen, geeft een ruimte meer warmte, sfeer en luxe. 

Akoestische werking 

Lamellen in een interieur zijn niet alleen van esthetische waarde. Ze kunnen ook een positieve bijdrage leveren aan het akoestische klimaat in een ruimte. In het project op de foto is gekozen voor structuur Pembroke in HPL, met de uitstraling van licht eikenhout. De HPL platen zijn gemonteerd op een zwarte MDF-drager en de lijnen zijn ingefreesd. Maar ook de collectie Akoestiek van DecoLegno biedt mogelijkheden. De collectie bestaat uit een divers aantal Cleaf structuren, welke uit voorraad leverbaar zijn op 18mm MDF-platen. Deze zijn te voorzien van iedere gewenste akoestische perforatie. Van gleuven en gaatjes tot fantasiepatronen en logo’s. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze collectie via DECOLEGNO.NL

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.