Platform voor de interieurbouwbranche
Het Rad van Fortuin draait weer. Van 11 oktober tot en met 13 december elke maandag een winnend lot!

Het Rad van Fortuin draait weer. Van 11 oktober tot en met 13 december elke maandag een winnend lot!

Velen zullen ongetwijfeld al met smart op dé aankondiging hebben zitten wachten maar hier is ie dan: de jaarlijkse grote najaars-spaaractie van Baars & Bloemhoff – het Spaarplan 2021 – staat weer op het programma bij de bekende groothandel. Het principe blijft simpel: deelnemende klanten sparen vanaf 1 oktober ‘punten’ voor mooie cadeaus én er worden bovendien 10 weken lang waanzinnige prijzen verloot met het Rad van Fortuin. 

Dit jaar ontvangt elke deelnemer aan het Spaarplan voor elke € 100,- die hij/zij bij Baars & Bloemhoff besteedt één gratis spaarpunt. Deze punten zijn vervolgens in de cadeaushop te verzilveren voor mooie cadeaus.

Volgens Nina Klijs, marketeer bij Baars & Bloemhoff, is het in ieder geval elke maandag om 12.00 uur ‘opletten geblazen’! “Op dat tijdstip maken we bekend wie de weekprijzen hebben gewonnen. Iedereen kan gewoon live meekijken via www.baars-bloemhoff.nl of via al onze Socials. Het Rad van Fortuin bepaalt de prijs, vervolgens gaan we digitaal lootjes trekken om de winnaar(s) bekend te maken. Vanzelfsprekend is dat een transparante aangelegenheid: vandaar de live stream.”

ZO SPEEL JE MEE 

Iedere klant die een order plaatst met een waarde van € 500,- (exclusief BTW) of meer, speelt automatisch mee voor de fantastische prijzen, die – zoals gezegd – elke maandag om 12.00 uur worden verloot. De prijzen zijn prachtig. Wie weet gaan jij en je collega’s een smakelijke vrijmibo tegemoet met de winter BBQ, speel je voortaan een potje pingpong in de werkplaats of kunnen jullie de adrenaline door je lijf laten gieren tijdens een teamuitje Quad rijden! Of ga jij ervandoor met de nieuwste gereedschappen en gadgets?

In de tiende week is dan de apotheose. Volgens traditie wordt dan afgesloten met de prijs der prijzen: een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar een Formule 1 Grand Prix in 2022. Wie wil Max Verstappen niet eens écht live aan het werk zien?

Schrijf je nu direct in via baars-bloemhoff.nl en je spaart vanaf de start op 1 oktober automatisch mee! 

STUNTEN MET PUNTEN

Alsof dat alles nog niet genoeg is, selecteert Baars & Bloemhoff ook nog eens 10 Spaardeals, waarmee je nóg sneller spaart voor waanzinnige cadeaus. Plaats je in de Spaarplan periode (van 1 oktober t/m 31 december 2021) een bestelling met een van deze materialen, dan ontvang je tot wel 20 extra punten per artikel. Zelfs bovenop het eerdergenoemde spaarpunt per € 100,- besteding. Bekijk alle Spaardeals en de extra punten per product op de Spaarplan pagina op www.baars-bloemhoff.nl   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.