Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Het interieur vrij van vingerafdrukken

DecoLegno – HM07 Piombo – Keuken[1] kopiëren

23 februari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het oppervlak van de platen is supermat en voelt fluweelzacht aan. Maar vingerafdrukken op mooie matte zwarte keukenkasten, daar zit niemand op te wachten. Echter, door het gebruik van innovatieve acrylharsen is Piombo ongevoelig voor vingerafdrukken. Deze anti-vingerafdruk eigenschap maakt dat deze collectie van Cleaf geschikt is voor veel toepassingen in interieur- en meubelontwerp. Piombo heeft tevens een hoge krasvastheid en is daarom ook horizontaal te gebruiken als werkblad of in keukenontwerp. 

Een hygiënisch interieur voor een goede gezondheid 

Naast comfort in huis, speelt hygiëne een grote rol in ons ‘nieuwe leven’. We wassen onze handen stuk en ontsmetten ze met desinfecterende gel. Om een steentje bij te dragen aan een hygiënisch interieur, is er de keuze voor antibacterieel plaatmateriaal. De platen van Piombo zijn geïmpregneerd met een antibacterieel ingrediënt. De zilverionen die zijn toegevoegd aan de melamineharsen zorgen ervoor dat bacteriën zich niet op de platen kunnen vermenigvuldigen en 99,9% sterft binnen 24 uur af. Met dit plaatmateriaal lever jij dus een positieve bijdrage aan het creëren van een hygiënische omgeving. 

Akoestische voordelen 

Piombo is daarnaast ook te gebruiken om het akoestische klimaat in een ruimte te verbeteren. De MDF platen kunnen worden voorzien van iedere gewenste akoestische perforatie. Van standaard door-en-door tot maatwerk patronen, fantasie dessins of logo’s. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de multifunctionele Piombo? Bekijk de collectie via DECOLEGNO.NL

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht