Platform voor de interieurbouwbranche
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan…
Marcel Meulenberg is in de wereld van de interieurbouw zeker geen onbekend gezicht.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Een nieuw bedrijf in de oppervlakte behandelende industrie, maar met een vertrouwd gezicht. Zo mogen we het in Raamsdonksveer gevestigde Techvice wel omschrijven. Niemand minder dan Marcel Meulenberg zwaait er de scepter en dat vol verve. Met de oprichting van Techvice heeft Marcel een lang gekoesterde droom waargemaakt, voortkomend uit zijn expertise in het adviseren en leveren van apparatuur en benodigdheden voor oppervlaktebehandeling.

We spreken Marcel en vragen hem waarom hij juist nu deze stap heeft gezet. Hij antwoordt: “Omdat de tijd rijp is. Ik voelde in de markt al langer dat de behoefte aan goede support groter aan het worden is en dat men klantgerichtheid en service steeds belangrijker vindt. Dat is mij op het lijf geschreven. Waar de handleiding stopt, daar ga ik graag verder.”

Spuitpistool W400 in de ‘Red Dragon Edition’ is een lust voor het oog.

De kracht van compleet zijn

Techvice geeft advies en biedt oplossingen voor onder andere schuurmiddelen en -machines, polijstmiddelen en -machines, (centrale) stofafzuiging, spuitapparatuur – ook meng- en doseerinstallaties – aardingssystemen, ionisatieapparatuur, reinigingsapparatuur en werktafels, persoonlijke beschermingsmiddelen, virtual reality paintshop en robotiseringsoplossingen.

“Dat klinkt als een lange lijst en dat is het ook”, zegt Marcel glimlachend. “Maar het zijn stuk voor stuk disciplines waarin we expertise hebben opgebouwd, dankzij een jarenlange, actieve rol in de wereld van de oppervlaktebehandeling. Ja, we zijn zeer compleet en geven bij elk product indien gewenst een uitgebreid advies en een zeer uitgebreide ondersteuning. Daarin zit ons onderscheidend vermogen dan ook: je koopt niet alleen een product, je krijgt er onze knowhow bij.”

Procesoptimalisatie

Marcel volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktebehandeling in diverse sectoren op de voet. Of het nu gaat om de autoschadebranche, de algemene lak verwerkende industrie of de hout- en meubelindustrie, van oudsher heeft hij overal een voet aan de grond. 

“Ik help bedrijven in deze sectoren graag met het optimaliseren van hun productieprocessen”, vervolgt Marcel. “Voor Techvice zijn duurzaamheid, kostenbewustzijn en besparingen namelijk leading in ons advies en de motor achter de optimalisaties die wij kunnen bereiken voor onze klanten.” 

Een groot voordeel is de samenwerking die Marcel heeft met de grote lakfabrikanten. “Deze kennis over laksystemen zetten we ook in om tot een beter spuitproces en een mooier eindproduct te komen. De samenwerking met de lakfabrikanten is zo goed, dat zij indien nodig meedenken met onze klanten.”

Robotisering neemt gestaag toe. Techvice kan hierin adviseren.

Gaan voor lange termijn relaties

Techvice is een 100% onafhankelijke organisatie, gestoeld op kennis. Daarom werkt Marcel niet met één merk, maar koppelt hij merk aan klantbehoefte. “Dat maakt Techvice breed georiënteerd, met een ruime keuze in alternatieve oplossingen, als dat beter is voor de situatie van de klant. Wij werken graag in goed partnerschap, zowel met onze toeleveranciers, als met onze klanten en gaan op beide fronten altijd voor een duurzame, lange termijn relatie. Apparatuur die we leveren voldoet aan strenge kwaliteitseisen die we hanteren, eisen die voortkomen uit mijn eigen praktijkervaring.”

Schuurborstels in actie. (Beeld: www.DAHLphotography.dk)

De raadgever en hofleverancier van de interieurbouwer

“Ik ben in de wereld van de interieurbouw zeker geen onbekend gezicht. Daarom is het goed om te weten dat Techvice de interieurprofessional kan ondersteunen en beleveren van A tot Z en dat in de meest optimale configuraties. Of het nu gaat om de afzuiginstallatie, de schuur benodigdheden, de mengmachine, de pomp of het spuitpistool… We nemen de klant alle zorgen uit handen, zodat die kan doen waar hij goed in is: het afleveren van perfect spuitwerk.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.