Platform voor de interieurbouwbranche
Häfele ontvangt BMK innovatieprijs

Häfele ontvangt BMK innovatieprijs

Voor de 12ekeer werden de BMK innovatieprijzen onder grote belangstelling uitgereikt op de LivingKitchen tijdens de IMM meubelbeurs in Keulen. BMK kent de felbegeerde trofeeën toe aan producten die zich de afgelopen twee jaar bijzonder indrukwekkend hebben bewezen in de vakhandel. Häfele viel in de prijzen met het Axilo plintverstelsysteem in de categorie keukenaccessoires.

Häfele was één van de 9 genomineerden en ontving de 2eprijs in de categorie keukenaccessoires voor de Häfele AXILO™. De Axilo is een revolutionair plintverstelsysteem. De combinatie van het Axilo verstelwerktuig met de plintverstelvoet maakt het stellen van een keuken of meubel tot een eenvoudige zaak. Zonder bukken, kruipen of strekken kan ook een achterste stelpoot eenvoudig bereikt worden. Het Axilo verstelgereedschap kan in elke hoek gepositioneerd en toegepast worden. Daarbij is het nu mogelijk om vóór de keuken of het meubel te werken, waardoor de waterpas tijdens het stellen in zicht is, wat tijd en energie bespaart.

De BMK innovatie prijzen worden sinds 2006 om de twee jaar uitgereikt. De prijzen worden uitgereikt aan producten met een creatief, esthetisch en uiterst functioneel productdesign en bijzondere innovatieve producteigenschappen. De producten moeten zich in de gespecialiseerde markt hebben gevestigd en een duidelijke innovatieve meerwaarde bieden. In samenwerking met de meubelvakschool (Möfa) in Duitsland, gaan de onderscheidingen uit naar drie producten in elk van de categorieën keukenmeubilair, keukenapparatuur en keukenaccessoires.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.