Platform voor de interieurbouwbranche
Haal het maximale uit een keuken met de nieuwe keukencatalogus

Haal het maximale uit een keuken met de nieuwe keukencatalogus

Het thuiswerken en thuisonderwijs van de afgelopen maanden hebben deze ontwikkeling versneld. 

Zo’n multifunctionele ruimte vraagt om een optimale indeling, die plek biedt aan al die verschillende functies van een keuken. Efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte is daarbij essentieel. De nieuwe Häfele keukencatalogus biedt je alle inspiratie en technische ondersteuning voor een goed advies aan je klant.

Häfele heeft alles wat je nodig hebt voor het ontwerpen, monteren en inrichten van de ideale keuken volgens de laatste trends op het gebied van design en techniek. Niet alleen van haar eigen vertrouwde Häfele-merk, maar ook van de meest gangbare kwaliteitsmerken als Blum, Kesseböhmer, Reginox, Caressi en Hailo. Met ons brede assortiment van kranen, spoelbakken en afvalsystemen tot scharnieren, ladegeleiders, kastinrichting en ventilatiesystemen en niet te vergeten de nieuwe Loox5 ledverlichting, kan je elke ruimte optimaal benutten en inrichten. 

Om meer inzicht te krijgen in de keuzes van de eindconsument, hebben we een onderzoek gehouden onder mensen die recent hun keuken hebben verbouwd.

Onderstaand de belangrijkste uitkomsten:

Deze bieden volop mogelijkheden voor jou als specialist om je meerwaarde en vakmanschap aan de eindconsument over te brengen en te vertalen in een volledig op-maat-gemaakte keuken met nét dat beetje extra, zoals bijvoorbeeld: 

· 20 cm diepere werkbladen voor 30% meer bergruimte en diepere lades;

· gebruik van lades en uittrekelementen, zodat je de volle diepte van je kast benut én makkelijk bij de gehele inhoud kunt;

· witte, functionele Loox5-ledverlichting voor een goed uitgelicht werkblad in combinatie met multiwit ledverlichting en accentverlichting voor extra sfeer.

Om je te helpen bij het zo goed mogelijk adviseren en inspireren van je klant, hebben we de Häfele keukencatalogus in een nieuw jasje gestoken met extra veel sfeerbeelden. En natuurlijk weer helemaal up-to-date gebracht met de laatste innovaties. Zo vind je alle essentiële inspiratie en informatie in één overzichtelijke catalogus. De nieuwe catalogus komt medio maart op de markt. 

Häfele Free klepbeslag: optimale benutting van hoge kastjes. (Beeld: www.studio-khf.de)

Hieronder alvast een kleine sneak preview:

LOOX5:

  • oneindige mogelijkheden voor sfeer- en functionele ledverlichting in je keuken;
  • Plug & play installatie met kleurcodering: snel & eenvoudig;
  • Hoge kwaliteit:  > 50.000 branduren;
  • Nu ook in 5Amp;
  • Geschikt om grote afstanden te overbruggen (tot zelfs 15 meter).

HÄFELE UITTREKELEMENTEN – kastruimte optimaal benutten: 

  • Introductie eigen Häfele-lijn: vertrouwde kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs in chroom en de trendkleur antraciet;
  • ALUSPLASH: innovatieve spat- en achterwanden;
  • Praktische sfeermakers in vele kleurencombinaties;
  • Ideaal voor nieuwbouwkeukens, maar ook om in een handomdraai een keuken te renoveren.

UNITO KOKENDWATERKRANEN – kokend water in een handomdraai met het gunstig geprijsde instapmodel Ace of de alleskunners uit de Lava-lijn

REGINOX & CARESSI spoelbakken en kranen in diverse tijdloze kleuren en materialen

Naast het bieden van een goede collectie, proberen we het ontwerpen, bestellen en monteren zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Denk daarbij aan de diverse slimme configuratoren op www.hafele.nl, maar ook aan de KANT-EN-KLARE BLUM LADES en natuurlijk aan onze OP-MAAT-GEMAAKTE HOUTEN LADES en de nieuwe LED-PROFIEL OP-MAAT-SERVICE (profiel incl. ledstrip al per 1 stuk op maat leverbaar vanaf het 2e kwartaal). Kom je er qua verlichting niet uit, maak dan gebruik van onze LICHTPLAN SERVICE of laat je adviseren en trainen door onze LICHT CONSULTANTS.

Loox5 ledverlichting: voor een goed verlichte en sfeervolle keuken.

Laat je inspireren en kom samen met je klant tot een optimaal ontwerp. Een ontwerp dat jij en je team op een zo eenvoudig mogelijke wijze kunnen maken en monteren, waarbij jij je kunt concentreren op jouw kracht; het maken van de mooiste en meest verrassende keuken!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.