Platform voor de interieurbouwbranche
Haal de natuur binnen
Eissalon SurprICE te België. Ontwerp: Lovdesign België (Anja Sanders).

Haal de natuur binnen

En creëer een aangename ruimteakoestiek met een akoestische wand met 100% natuurlijke mospanelen

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving maar zorgt ook voor een betere spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit én is cruciaal voor gezondheid en welzijn. Soundless Acoustics combineert deze hoogwaardig geluidsabsorberende oplossingen met exclusief design. Een lust voor het oog én  het oor.

Een lust voor het oog én het oor!

De vraag naar natuurlijk ‘groen’ in de ruimte wordt de laatste jaren groter en tegelijkertijd is er meer aandacht voor duurzaamheid. Ook de ruimtebeleving wordt steeds belangrijker. Ook in kantoorruimtes is er steeds meer aandacht voor de geluid- en ruimtebeleving.  Soundless Acoustics brengt al deze elementen samen  in één onderhoudsvrije, akoestische oplossing met exclusieve uitstraling.

Mobiele akoestisc

Met de akoestische panelen, bedekt met 100% natuurlijke en onderhoudsvrije mos in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberende backing, kan een naadloze geluidsabsorberende wand worden gerealiseerd met een indrukwekkende akoestische prestatie van aw 1,0. Deze ultra duurzame mos panelen vormen  niet alleen een decoratieve en exclusieve aanvulling op het bestaande interieur maar tevens een serieuze akoestische toepassing voor de optimalisering van de ruimteakoestiek. 

Deze akoestische panelen zijn zowel  ‘groen’ van kleur maar ook ecologisch ‘groen’, aangezien ze bestaan uit natuurlijke, biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen. Bijkomend positief effect is, dat deze groene natuurlijke kleur veel rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimtebeleving.

Entrée Résidence Courchirard, Lausanne (Zwitserland).

Ontwerp je eigen mospanelen

Met de vele mogelijkheden in vorm, afmeting, integreren van bijv. een tv scherm of logo, komen de deze akoestische  mos panelen aan elke interieurwens tegemoet.  Het is mogelijk om zowel losse panelen als een volledige, naadloze moswand  te realiseren. Mospanelen kunnen zonder maar ook mét frame in nagenoeg elke gewenste kleur en materiaal (zoals hout, metaal of natuursteen) worden geleverd. Er is alle ruimte voor interieur ontwerpers om creatieve wensen om te zetten in de meest fantastische creaties! 

Ook zijn  mobiele, decoratieve  en multifunctionele, akoestische  room dividers mogelijk, die flexibel ingezet kunnen worden naar behoefte. De akoestische voorziening van deze flexibele akoestische room dividers zorgen voor de benodigde  geluidsdemping en privacy. 

SOUNDBLOX akoestische betonblokken

In elk project waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de ruimteakoestiek, zijn Soundblox de perfecte oplossing! Met Soundblox akoestische betonblokken kan de oplossing voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie én brandveiligheid geïntegreerd worden in een stabiele muurconstructie. Drie oplossingen in één wand!  Door ronde vormen, of door het spelen met kleur, passen Soundblox naadloos in elk design.

In de entree van het appartementencomplex ‘Courchirard’ in Lausanne zijn Soundblox toegepast om  creatief aan de hoge eisen van esthetische vormgeving  te voldoen zonder concessies te doen aan de  constructionele stabiliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.