Platform voor de interieurbouwbranche
H. Huyskamp’s Fijnhouthandel breidt uit!

H. Huyskamp’s Fijnhouthandel breidt uit!

Met Unilin Evola, nieuw pand en extra mensen

De gezonde groei van de fijnhouthandel te Zwolle, waarin zij zich de afgelopen 15 jaar bevindt, zet zich gestaag en bedacht door. Als altijd blijft het familiebedrijf onderscheidend in de markt door een zeer uitgebreid – zo niet oneindig – assortiment massief hout, plaatmateriaal en aanverwante decoratieve artikelen aan te bieden. Nu is ze ook de trotse voorraadhoudend A-dealer van het topmerk Unilin Evola geworden en dat betekent dat er meer opslagruimte nodig is. Zodoende heeft eigenaar Frederik Huyskamp een 4e pand aangeschaft van ruim 1000 m² voor extra opslag. Daarnaast is het personeelsbestand uitgebreid naar inmiddels 22, een mooie club mensen.

Service, snelheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van de firma. Een zeer uitgebreide en uitgekiende voorraad is van groot belang om de interieurbouwers, meubelmakers en andere houtverwerkende bedrijven snel te kunnen bedienen. Aangezien de voorraden nu ook zijn uitgebreid met de collectie decoratief plaatmateriaal van Unilin Evola, zijn de huidige panden niet meer toereikend. Het hoofdgebouw van 3650 m² met showroom en kantoor staat sinds 2002 aan de Nipkowstraat en in de afgelopen jaren zijn er 2 panden aan de Popovstraat bijgekomen voor de bulkopslag. Nu komt daar nog een 4e pand van ruim 1000 m² bij pal aan de N35. In totaal vult de firma nu zo’n kleine 7000 m² met hout, plaatmateriaal en aanverwante decoratieve producten.

Unilin Evola
Unilin Evola is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal in 168 designs, beschikbaar in hpl, gemelamineerde platen en kantenband. Een gerenommeerd merk dat levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren belooft. Huyskamp levert al jaren de collectie, maar is nu voorraadhoudende A-dealer. Hiermee kan zij de interieurbouwer nog vollediger bedienen.

Specialisatie en kwaliteit
In een straal van ongeveer 120 km rondom Zwolle neemt H. Huyskamp’s Fijnhouthandel nog altijd een vooraanstaande plaats in op het gebied van specialisatie en het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product. De kracht van de firma Huyskamp is al jaren het onderscheidende karakter. Dat uit zich ten eerste in de diversiteit van het aanbod. Daarnaast staat een uitstekende service bovenaan. Snel leveren, korte lijnen, flexibiliteit, goed adviseren en meedenken met de klant. Geen hoge drempels in de vorm van forse vrachtkosten of grote bestellingen. De voorraden worden maandelijks aangepast aan de vraag van de klant en niet andersom. Daarmee maakt zij het zichzelf niet altijd even gemakkelijk en staat dagelijks voor logistieke uitdagingen, maar weet hiermee wel gezond te blijven. Dit jaar viert zij haar 125-jarige jubileum!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.