Platform voor de interieurbouwbranche
‘Goede lijm behoeft geen krans’
Bij de Nederlandse klanten bestaat een toenemende interesse in polyurethaan hotmelt lijm. Deze lijm wordt ook geleverd in een monomeer-arme variant, zonder gevarensymbool, dus vrij van giftige stoffen.

‘Goede lijm behoeft geen krans’

“Normaliter bezoeken en beleveren we alle grote lijm verwerkende bedrijven, waaronder bijvoorbeeld de grote keukenfabrikanten. Door de coronacrisis werd het onmogelijk om in den lijve bij de klant op de stoep te staan.

Dankzij de nieuwe webshop echter kunnen we onze klanten onbeperkt toegang bieden tot onze producten, elke dag van de week, op elk tijdstip. Met een paar klikken in de webshop ben je bij het product waar je naar zoekt. Reuze handig voor de thuiswerkende inkopers. Natuurlijk ook voor de inkopers die wel op kantoor aanwezig zijn, of voor de ZZP’er die pas na werktijd aan bestellen toekomt.”

Het grote voordeel is dat de kwaliteit van de PVAC-lijmen niet onderdoet voor de variant met een hoog formaldehydegehalte.

Het aantal klanten dat de nieuwe webshop gebruikt groeit met de dag. Ook het aantal nieuwe producten, groeit zo zijn onlangs nieuwe montagelijmen in kokers toegevoegd. David Costermans van JOWAT Nederland BV stipt enkele high-lights in het leveringsprogramma aan: “Kijken we naar kantenlijmen, dan zien we bij de Nederlandse klanten een toenemende interesse in polyurethaan hotmelt lijm. Dit is in België het meest gekozen product voor het verlijmen van kanten. In Nederland wordt dat ook populairder, zeker nu wij deze lijm ook leveren in een monomeer-arme variant, zonder gevarensymbool, dus vrij van giftige stoffen. Daarnaast gooien we hoge ogen met onze nieuwe PVAC-lijmen met 80% minder formaldehyde dan normaal. Een lijm die zeker de interieurbouwer aanspreekt, omdat verlijmde interieurdelen en meubels beduidend minder gevaarlijke dampen afgeven. Het grote voordeel daarbij is dat de kwaliteit van deze PVAC-lijmen niet onderdoet voor de variant met een hoog formaldehydegehalte. Een goede hechting is gegarandeerd!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.