Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

‘Goede lijm behoeft geen krans’

Bild1
Bij de Nederlandse klanten bestaat een toenemende interesse in polyurethaan hotmelt lijm. Deze lijm wordt ook geleverd in een monomeer-arme variant, zonder gevarensymbool, dus vrij van giftige stoffen.

Tekst | Tekst: Jan Mol Beeld: JOWAT

1 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Normaliter bezoeken en beleveren we alle grote lijm verwerkende bedrijven, waaronder bijvoorbeeld de grote keukenfabrikanten. Door de coronacrisis werd het onmogelijk om in den lijve bij de klant op de stoep te staan.

Dankzij de nieuwe webshop echter kunnen we onze klanten onbeperkt toegang bieden tot onze producten, elke dag van de week, op elk tijdstip. Met een paar klikken in de webshop ben je bij het product waar je naar zoekt. Reuze handig voor de thuiswerkende inkopers. Natuurlijk ook voor de inkopers die wel op kantoor aanwezig zijn, of voor de ZZP’er die pas na werktijd aan bestellen toekomt.”

Het grote voordeel is dat de kwaliteit van de PVAC-lijmen niet onderdoet voor de variant met een hoog formaldehydegehalte.

Het aantal klanten dat de nieuwe webshop gebruikt groeit met de dag. Ook het aantal nieuwe producten, groeit zo zijn onlangs nieuwe montagelijmen in kokers toegevoegd. David Costermans van JOWAT Nederland BV stipt enkele high-lights in het leveringsprogramma aan: “Kijken we naar kantenlijmen, dan zien we bij de Nederlandse klanten een toenemende interesse in polyurethaan hotmelt lijm. Dit is in België het meest gekozen product voor het verlijmen van kanten. In Nederland wordt dat ook populairder, zeker nu wij deze lijm ook leveren in een monomeer-arme variant, zonder gevarensymbool, dus vrij van giftige stoffen. Daarnaast gooien we hoge ogen met onze nieuwe PVAC-lijmen met 80% minder formaldehyde dan normaal. Een lijm die zeker de interieurbouwer aanspreekt, omdat verlijmde interieurdelen en meubels beduidend minder gevaarlijke dampen afgeven. Het grote voordeel daarbij is dat de kwaliteit van deze PVAC-lijmen niet onderdoet voor de variant met een hoog formaldehydegehalte. Een goede hechting is gegarandeerd!”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht