Platform voor de interieurbouwbranche
Goed werken start met goed licht: WSB is de nieuwe Benelux distributeur voor SCANGRIP

Goed werken start met goed licht: WSB is de nieuwe Benelux distributeur voor SCANGRIP

Per 1 mei 2023 markeert WSB een nieuwe mijlpaal met de start van SCANGRIP distributie voor de verf- en detailing markt in de gehele Benelux. 

Deense innovatie

Goed werken start met zien. En goed zien start met goede verlichting. Of dat nu nodig is op de bouwplaats, in de spuitcabine, in een detailing- of autoschadebedrijf. Het Deense SCANGRIP levert sinds 2008 een van de beste LED-lichtoplossingen voor de professionele gebruiker. Hierbij zetten zij het leveren van kwaliteit, innovatie en functionaliteit, maar bovenal ook werkgemak bovenaan.

Geschiedenis van SCANGRIP

SCANGRIP heeft niet altijd LED-lampen ontwikkeld. De eerste jaren na hun oprichting focuste SCANGRIP zich op het ontwikkelen van ijzeren werkmaterieel. Zo werd in 1946 de eerste grote mijlpaal gezet met de ontwikkeling van de welbekende griptang welke met één hand kan worden bediend. Een uitvinding die kort daarna de wereld rondging. Dit wereldwijde succes werd in 2008 opgevolgd door een heel andere innovatieslag; SCANGRIP startte het ontwikkelen van professionele LED-lampen. Ondertussen focust SCANGRIP zich volledig op hun lichtinnovaties.

De SCANGRIP Detailing and Colour Match reeks. Van penlights tot krachtige Bluetooth- bestuurbare 8000 lumen daglichtlampen

(Afbeelding: De SCANGRIP Detailing and Colour Match reeks. Van penlights tot krachtige Bluetooth- bestuurbare 8000 lumen daglichtlampen)

Het WSB-SCANGRIP assortiment

WSB levert aan drie verf gerelateerde sectoren: de maakindustrie, de schilders & stukadoorsmarkt, de autoschadeherstel- en detailing bedrijven. Om al haar klanten goed te kunnen bedienen, zullen er diverse SCANGRIP-oplossingen worden toegevoegd aan het assortiment. Hieronder vallen onder andere:

  • DETAILING AND COLOUR MATCH: Lichtoplossingen met hoge CRI-waardes en instelbare kleurtemperaturen voor kleurmatching en het vinden van zelfs het kleinste krasje in lakwerk.
  • UV CURING: UV-droogsystemen voor het snel laten drogen van UV-primers en UV-vulmiddelen.
  • EX PROOF: Door ATEX en IECEx goedgekeurde lichtoplossingen, voor veilig werken in explosiegevaarlijke omgevingen. 
  • CONNECT: Lichtoplossingen op accu, met adapters, zodat merktrouwe schilders en aannemers ook met hun geprefereerde accusysteem kunnen werken.

Leren over licht?

Licht lijkt een vanzelfsprekende benodigdheid bij werken. Maar de ene werklamp is de andere niet. Onze volledige Benelux buitendienst is uitgebreid getraind door SCANGRIP, zodat wij onze klanten goed te woord kunnen staan en de best passende oplossing voor iedere licht-uitdaging kunnen aanbieden. Dus wil je leren over juist licht? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.