Platform voor de interieurbouwbranche
GN Kantentechniekdag biedt inspiratie en verdieping

GN Kantentechniekdag biedt inspiratie en verdieping

Na een succesvolle eerste editie in 2017 organiseert GN Kantentechniek op woensdag 19 juni opnieuw een speciale open dag waar fabrikanten, leveranciers en eindgebruikers elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten.

 “Het doel is vooral om bezoekers te inspireren en kennis over te dragen,” zo laat organisator van de GN Kantentechniekdag weten. “Wie geen tijd heeft om de grote voorjaarbeurzen als Ligna en Interzum in het buitenland te bezoeken, is op 19 juni bij ons in Horst aan het juiste adres.”

Ongedwongen sfeer
Natuurlijk is het volgens Nefkens goed om alleen al vanwege de contacten met vakbroeders aanwezig te zijn, maar de diverse demonstraties die de partners van GN Kantentechniek verzorgen zijn de slagroom op de taart. “Denk aan het vrijwel naadloos kanten aanlijmen met polyolefine smeltlijm. Dit is een voordelig alternatief zonder de hoge kosten van een laser- of hot-air-systeem op een kantenaanlijmer. Deze demonstraties zullen doorlopend plaatsvinden.

GN Kantentechniekdag

Het is dus niet zo dat bezoekers op een bepaald tijdstip aanwezig moeten zijn. Van 10 uur in de ochtend tot 8 uur ’s avonds is iedereen van harte welkom. Er is alle ruimte om vragen te stellen en een uitgebreide uitleg te krijgen. Over de machines, de toepassingen, duurzaamheid et cetera. Daarom zijn deze bedrijven juist hier aanwezig. De ongedwongen sfeer, het persoonlijke contact en het kleinschalige zijn aspecten die de kracht van deze dag bepalen. Er is tijd voor elkaar. De grote beurzen zijn natuurlijk ook fantastisch om te ervaren, maar soms kan dat persoonlijke aspect zonder tijdsdruk toch net iets prettiger zijn. Er is direct contact tussen fabrikant en eindgebruiker. Daar hebben beide partijen baat bij.”

GN Kantentechniekdag

Primeur
Behalve fabrikanten van machines, zijn ook experts op het gebied van kanten, lijmen, schuurmaterialen en verbindingssystemen aanwezig. Een aantal voorbeelden zijn Hranipex, Jowat, Frencken, Klingspor en Lamello. Tevens vindt tijdens deze GN Kantentechniekdag een primeur plaats. Het machinaal gebruik van een niet ontvlambaar duurzaam ECO vriendelijk reinigingsproduct dat speciaal ontwikkeld is voor kantenaanlijmmachines.

“Voor wie de verdieping zoekt of zich wil oriënteren vanwege de aanschaf van een nieuwe machine, is deze dag zeker een bezoek waard. Het is onze taak als organisatie en deelnemers om niemand teleurgesteld huiswaarts te sturen.”

GN Kantentechniekdag

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.