Platform voor de interieurbouwbranche
Gloednieuwe productcatalogus 2019/2020 met spannende nieuwe producten

Gloednieuwe productcatalogus 2019/2020 met spannende nieuwe producten

Het wachten is voorbij: De gloednieuwe productcatalogus 2019/2020 van G-FITTINGS is er. Verheug u op een innovatief luifelsysteem, deurkozijnen in een edel antraciet design en ons nieuwe hydraulische deurscharnier. Download onze catalogus nu of vraag een gratis exemplaar  aan.

Overzicht van onze product hoogtepunten:

Luifelsysteem 2051/2052 (vanaf pagina 100)
In tegenstelling tot conventionele luifels vereist ons innovatieve systeem geen glasuitsparingen. Het maakt indruk met zijn minimalistische design gecombineerd met een extreem hoge draagcapaciteit van1,5 kN/m2. Het luifelsysteem is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes (1.750 mm, 2.500 mm en 5.000 mm) en voor 2 glasdiktes (17.52 mm en 21.52 mm) en kan optioneel worden uitgerust met sfeervolle LED-verlichting.

Hydraulische deurscharnier 1501 (vanaf pagina 31)
Nieuw is ook ons zelfsluitende deurscharnier in hoogwaardig roestvrijstalen design voor binnen- en buitengebruik. Het kan worden gemonteerd als glas/glas- of als glas/wandversie. De speciale clou: De sluitsnelheid en de laatste zwaai van de deur kunnen eenvoudig aan het scharnier worden aangepast. Deze optie voor handmatige afstelling maakt het ook mogelijk om de deur op een gewenste positie te laten stoppen. Alle kozijnsystemen die door ons worden aangeboden, zijn compatibel met dit scharnier.

Schuifdeuren (vanaf pagina 40)
Onze schuifdeuren combineren elegantie en functionaliteit. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan hoogwaardige designs en verschillende uitvoeringen, waaronder bijvoorbeeld antraciet en roestvrij staal of mat zilver geanodiseerde afwerkingen. De soft-close-functie maakt een veilige en stille sluiting van de deuren mogelijk.

Deurkozijnen (vanaf pagina 70)
Let op: Onze deurkozijnen zijn nu verkrijgbaar in edel antraciet design. De systemen imponeren met hun moderne, elegante uiterlijk en het royale gebruik van glas. Dit zorgt niet alleen voor een minimalistisch design, maar ook dat kantoren en vergaderruimten met veel daglicht doorstroomd worden. Onze deurkozijn-systemen zijn compatibel met bijna alle beslagen en worden geleverd als voorgeconfigureerde sets met bijpassende scharnieren en inbouw sloten.

Volglas douches (vanaf pagina 155)
De trend naar volglas douches is nog steeds ongebroken. Ongetwijfeld een van de klassiekers zijn onze douches in roestvrij staal design. Vanaf nu zijn onze producten ook verkrijgbaar in een indrukwekkend chroom en antraciet design. Kies voor nog meer individualiteit door uit ons uitgebreide assortiment accessoires te kiezen. Hier vindt u verschillende rails, paneelprofielen, eindkappen, pakkingen en deurstoppers.

Al onze systemen hebben één ding gemeen: Ze zijn snel en eenvoudig te monteren en scoren ook punten met hun hoge kosteneffectiviteit. Profiteer van hoge productkwaliteit, redelijke prijzen, deskundig advies en korte levertijden.

Heeft u nog vragen?
Schrijf gewoon een e-mail naar: sales@g-fittings.com of bel ons op: +49 (0) 2822 962-0.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.