Platform voor de interieurbouwbranche
Gevarieerd en nieuwsgierig publiek op HoutPro+ is essentieel voor de toekomst
Durasein® solid surface PAW022 Galaxy via DecoLegno.

Gevarieerd en nieuwsgierig publiek op HoutPro+ is essentieel voor de toekomst

Klanten hechten waarde aan een kwaliteitsproduct

Vijf jaar zaten er tussen de laatste editie van HoutPro+ en het event dat begin november plaatsvond in Den Bosch. Frank Peters van DecoLegno kijkt tevreden terug. 

“Je merkte dat iedereen blij was om weer een grote vakbeurs te bezoeken, zich te laten informeren over noviteiten en dat je weer vakgenoten kon ontmoeten. Op onze Durasein® stand begroetten we veel mensen die zeer geïnteresseerd waren in solid surface. Daarom was het voor ons een zeer geslaagd event.”

DecoLegno was in Den Bosch met twee stands aanwezig. Naast de bekende Cleaf collectie werd dus ook het solid surface programma van Durasein® gepresenteerd. Het is een logische aanvulling op het bestaande assortiment en een echte meerwaarde voor de interieurmarkt, zo is het team van DecoLegno van mening. Frank Peters: “Zeker op decorniveau is het programma van Durasein® onderscheidend ten opzichte van het bestaande aanbod in solid surface. Dat triggerde de nieuwsgierigheid van de beursbezoekers. We kregen veel vragen over de collectie en de mogelijkheden in de verwerking. We konden de bezoekers goed adviseren met behulp van de speciale, interactieve productconfigurator. Daarmee kun je uit twaalf bestaande waskommodellen een keuze maken en deze in een van de 39 verschillende kleuren configureren. Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen qua kleur, vorm of andere aspecten. Dankzij de configurator kun je dit goed vergelijken.”

Dit exclusieve solid surface materiaal is echt een meerwaarde voor de interieurmarkt.

Hoewel Durasein® zich op een eigen stand presenteerde, beschouwt Peters het als een voordeel om deze collectie onder de vlag van DecoLegno in de markt te zetten. “DecoLegno is inmiddels een bekende naam in de wereld van meubelmaatwerk en onze klanten hechten belang aan een kwaliteitsproduct. Dat is een voordeel.”

Behalve de vele bezoekers van interieurbouw- en aanverwante bedrijven zag Peters dat er ook veel scholieren HoutPro+ bezochten. Een prima toevoeging, zo laat hij weten. “Ze hadden vanuit hun opleidingsinstituut een aantal interactieve opdrachten meegekregen en daardoor maken zij op een prettige en moderne wijze kennis met de producten waarmee ze na hun opleiding gaan werken. Dat aspect hoort bij een vakbeurs. Het gaat ook om de toekomst van deze sector.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.