Geconfectioneerde meubelelementen
01:27
31-10-2018

Geen tijd? Geen personeel? Geen speciaal gereedschap? Geen probleem!

Geconfectioneerde meubelelementen van Ostermann

Individueel, op maat gemaakt meubilair is waar het in keuken-, meubel- en interieurbouw om draait. Maar niet alle elementen hoeven altijd in eigen werkplaats te worden vervaardigd. Ostermann ondersteunt haar klanten met een breed scala aan kant-en-klare meubelelementen.

Een mooie order van een vaste of potentiële klant in het verschiet, maar te weinig capaciteit, of het materiaal is moeilijk te verwerken in de eigen werkplaats. In dergelijke gevallen biedt Ostermann een betrouwbare en snelle service voor confectie voor meubelelementen. Deze omvatten schuifdeuren, kaderdeuren, ArciTech-laden, meubelfronten, houten laden, Evoline multimedia-systemen, meubelrolluiken. Veel van hen komen uit eigen productie. Aantrekkelijke thematische brochures zijn beschikbaar voor de planning van projecten.

Op maat laten maken
Ook al lijkt het inkopen van op maat gemaakte meubelelementen op het eerste gezicht duurder dan “zelfgemaakt”, onderaan de streep loont het absoluut. Door confectie uit te besteden bespaart u op personeels- en opslagkosten, er is geen afval en geen restanten. De aanschaf van dure machines of speciaal gereedschap is niet meer nodig. En in de tijd dat bijvoorbeeld de schuifdeur bij Ostermann wordt gebouwd, kunnen de eigen medewerkers van het bedrijf worden ingezet voor andere lucratieve opdrachten.

Geconfectioneerde meubelelementen

Tijd sparen
Als u uw bestelling snel en eenvoudig online wilt configureren, bezoek dan de Ostermann “Configuratorwelt” op www.ostermann.eu/configurator. Alle geselecteerde opties kunnen worden bekeken en gecontroleerd, en zoals bij alle online bestellingen, profiteren Ostermann klanten van een aantrekkelijke 2% online korting voor online configuratie. Ostermann is ook de juiste keuze voor wie de voorkeur geeft aan persoonlijk advies, beschikt over uitstekend opgeleide medewerkers die precies weten wat belangrijk is bij het aannemen van productieorders. Bestellen per telefoon, fax of e-mail duurt vaak maar een paar minuten. Afhankelijk van het werkstuk worden de geprefabriceerde elementen binnen 5 tot 10 dagen vervaardigd.

Ruimte besparen
Meubelonderdelen zoals rolluiken, schuifdeuren of aluminium kozijnen worden vervaardigd door Ostermann in Bocholt (Duitsland). Hier hebben ze zich gespecialiseerd en beschikken ze over voldoende opslag-, montage- en verpakkingsruimte en de benodigde machines. De jarenlange ervaring van onze medewerkers staat garant voor hoogwaardig vakmanschap en maakt ook individuele speciale wensen mogelijk.

Geconfectioneerde meubelelementen

Geld verdienen
Ostermann biedt talrijke verschillende designmogelijkheden voor alle kant-en-klare meubelelementen. Voor schuifdeuren zijn er bijvoorbeeld 7 verschillende greepprofielen en meer dan 300 verschillende invulvarianten. Meubelrolluiken zijn verkrijgbaar in aluminium, kunststof, hout en glasoptiek in talrijke verschillende kwaliteiten en met verschillende systemen. En als u een idee wilt krijgen van de verschillende fronten van Ostermann, bekijk dan snel de gedetailleerde brochure

Alle brochures van Ostermann zijn te vinden op de website van Ostermann op www.ostermann.eu/downloadcenter. De Ostermann configurator wereld is te vinden op www.ostermann.eu/configurator.

Binnenwerk partners

VetekaDecoratief Plaatmateriaal