Platform voor de interieurbouwbranche
Folietec introduceert ‘Decoratief plaatmateriaal met randafwerking’

Folietec introduceert ‘Decoratief plaatmateriaal met randafwerking’

Naast de eigen productie van keuken- en badmeubelfronten in 3D-laminaat levert Folietec BV ook meubelfronten en interieurpanelen in materialen van Cleaf en Senosan.

In de keuken- en interieurbouw is op maat gemaakt meubilair waar het om draait. Dit maatwerk in combinatie met schaarste aan vakmensen zorgt in veel bedrijven voor een bottleneck. Reden waarom steeds meer bedrijven producten gaan inkopen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van keukenfronten op maat heeft Folietec deze logistieke beheersing volledig in de grip. Onder het motto ‘op tijd, goed en compleet’ worden keuken- en interieurbouwers volledig ontzorgt.

In nauwe samenwerking met DecoLegno zijn 8 commerciele kleuren gekozen welke volledig geconfectioneerd en op maat worden geleverd. Daarnaast worden maatwerkpanelen van Senosan geleverd in 8 kleuren TopX en 2 kleuren TopMatt. Deze ‘Top’-uitvoering is de meest krasvaste versie welke momenteel op de markt is te verkrijgen.

Uiteraard zijn deze decoren uitstekend te combineren met de folie-collectie.

De voordelen om productie uit te besteden bij Folietec zijn onder andere lagere voorraadkosten, minder ruimtebeslag, geen restantmateriaal, geen faalkosten en een hogere kwaliteit door specialisatie. Het meest schaarste goed waar op bespaart kan worden is de factor tijd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.