Platform voor de interieurbouwbranche
Flatteus, innemend en verleidelijk, maatwerk in LED verlichting

Flatteus, innemend en verleidelijk, maatwerk in LED verlichting

Kortom: voor elke vraag en specifieke situatie is een oplossing. Door het persoonlijk contact en advies van échte specialisten proberen wij, na het ontvangen van de tekening en het idee, samen tot de juiste oplossing te komen en werk uit handen te nemen, zodat niet alleen de LED verlichting, maar ook de klanten zullen shinen van geluk.

De zwarte of aluminium garderobe roede met LED verlichting, de verschillende spots, en LED profielen zijn de reeds bekende producten. Maar als 126-jarig bestaand bedrijf zijn wij ons elke dag aan het ontwikkelen en zijn we telkens op zoek naar nieuwe producten die perfect aansluiten op wat de markt vraagt.

Sinds januari dit jaar hebben wij drie nieuwe producten voor verschillende toepassingen weten toe te voegen aan ons Maatwerk in LED verlichting assortiment.

De Flexyled’s AT6 en SEH 4 zijn perfecte oplossingen voor verschillende situaties. Deze inbouw of opbouw LED modules worden bijvoorbeeld gebruikt als er bochten gemaakt moeten worden. In balies, kasten, overal waar rondingen voorkomen, kunnen deze producten gebruikt worden.  Het andere fonkelnieuwe product is de opbouwspot UNIKA. Bij deze spot zit de LED verlichting in de rand, mede daarom is dit een uniek product. Deze opbouwspot, die meestal gebruikt wordt in keukens, is te verkrijgen in RVS look en mat zwart en op alle manieren te schakelen.

Nieuwe Flexyled’s, een nieuwe spot? Dan mag een nieuw opbouwprofiel met ingebouwde LED strip natuurlijk niet ontbreken. Flatteus, innemend en verleidelijk: dat zijn de drie woorden die het best passen bij het asymmetrische opbouwprofiel BLADE, waarbij het licht schuin naar voren schijnt. De mogelijkheden zijn teveel om op te noemen, maar we doen tóch een kleine poging. De BLADE is te verkrijgen in de kleuren zwart en aluminium en kan op talrijke manieren worden geschakeld.  

De overeenkomst tussen Kisch en ons Maatwerk in LED verlichting assortiment is simpel: wij kunnen beiden snel schakelen, want de levertijd is normaliter slechts drie dagen, uitzonderingen daar gelaten. Onze specialisten helpen graag om samen tot de juiste oplossing te komen.

Volg ons op Facebook, Instagram, Linkedin en Youtube.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.