Platform voor de interieurbouwbranche
FINSA op Prowood: Technical Matt met een vleugje TEX
FINSA met de Greenpanel stand op Prowood (2018)

FINSA op Prowood: Technical Matt met een vleugje TEX

FINSA’s stand op Prowood staat geheel in het teken van Technical Matt. De wanden, de vloer, de bar, alles is matzwart. De aandacht wordt hierdoor getrokken naar de kleurrijke moodboardwand, die bestaat uit de meest recente decoratieve materialen die FINSA aanbiedt: Technical Matt, het gamma TEX en de decors van de decorcollectie van Gama Duo. Een totaal andere stand, maar net zo’n eyecatcher als die uit 2018.

Technical Matt

Technical Matt by FINSA is een ultra matte decoratieve plaat met anti-fingerprint effect een en fluweelzachte touch, geschikt voor horizontaal of verticaal gebruik. Dit is op de stand ook duidelijk zichtbaar door het gebruik op de wanden en de bar. Dankzij acryllak en een speciale uithardingstechniek heeft de toplaag een aantal uitstekende eigenschappen. Zo is deze antibacterieel en mede daardoor geschikt voor contact met voedsel. Ideaal voor gebruik in de keuken dus. En niet alleen vanwege het contact met voedsel, maar ook omdat Technical Matt geschikt is tegen hitte en eenvoudig schoon te maken is met gangbare schoonmaakmiddelen.

Dankzij de hoge krasvastheid en hittebestendigheid is Technical Matt zeer geschikt voor gebruik in de keuken.

Technical Matt is via onze Premium Partners in Nederland en België verkrijgbaar. Deze wordt standaard geleverd op de unieke superPan drager en is verkrijgbaar in de kleuren wit, titan (grijs) en zwart. Binnenkort zal de kleurencollectie worden uitgebreid!

De kleurkeuze bestaat nu nog uit zwart, wit en titan (grijs). Volgend jaar zullen er meer kleuren beschikbaar zijn.

Gamma TEX

Naast Technical Matt benadrukken we tijdens Prowood ons gamma TEX. Wij hebben verschillende platen in ons assortiment die voorzien zijn van een in de plaat geperste textuur. Hierbij leggen wij de nadruk op de mogelijkheden van het gamma door de grote verscheidenheid aan mogelijke afwerkingen. Door een samenwerking met AkzoNobel zijn er een aantal platen in inspirerende (kleur)lakken afgewerkt. Al deze voorbeelden zullen ook in de moodboardwanden te zien zijn.

Fibracolour TEX gelakt met de lakken van AkzoNobel.

Door de stand bijna geheel van Technical Matt op te bouwen kunnen we het product “live” aan een groot publiek laten zien. De overtuigingskracht van Technical Matt zit hem in de aanraking en dit nodigen we dan ook zeker uit. Komt u ook om ons Technical Matt zelf te ervaren?

Wij zijn te vinden in Hal 4, stand 4423.

Prowood vindt plaats in de Expo te Gent van 17 t/m 21 oktober. Meld u aan met onze exposantencode FIN438 via www.prowood-fair.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.